Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, ještě jsem nezaregistroval (a lynčujte mě, jestli jsem měl a mohl :) ), jak s poplatekm za řádné členství 2011, platí vše jako loni? Účet 106206306? Díky za info. Tomajs

Odesláno

A je to pro stavajici cleny 300,- je to tak ? Abych neposlal vic :D:aut

Odesláno

Hoďte odkaz (pokud je), kde je popsané jak je to s členstvím, poplatkama atd... Díky peugeot clubu jsem získal pár cenných rad nejen co se týká peugeotu, tak klidně přispěju na jeho chod. Akorát se tady občas objeví vlákno kde se řeší jestli vstoupit do strany či ne, ale nikde sem nenašel nějaké přesné informace kolem členství, placení atd.... A jestli jsem blbě hledal, tak mi to odpuste :papa

Odesláno

na svý stránce na hlavní stránce klubu, né na fóru máš u přezdívky napsáno čestný člen.... Je tam bublina \"jak se stát řádným členem. Jinak tebe jako začínajícího tě to bude stát 400 Kč pro repetenty je to pak 300 Kč/rok :D

var. symbol je tvý ID z hlavní stránky a specifickej symbol je 9999 konto 106206306 u rajfky Stačí? :papa

Odesláno

na hlavní stránce clubu jsem nikdy nebyl, pročítám jenom forum. Teď sem to zkusil, ale nebyl jsem tam přihlášen. Přezdívka a heslo byly automaticky vyplněny, ale po potvrzení k přihlášení se mi objevilo špatné heslo a jelikož sem zde vždy přihlášen automaticky, tak už si heslo nepamatuju. Tak to je super že na forum se přihlásím, ale na hlavní stránku ne :myslim

Odesláno

Když zadám heslo, kterým si sice nejsem jistý, ale mohlo by to být ono, tak mi to napíše: Špatné uživatelské jméno !!!!

Kdo je Kura? :myslim

Odesláno
Když zadám heslo, kterým si sice nejsem jistý, ale mohlo by to být ono, tak mi to napíše: Špatné uživatelské jméno !!!!

Kdo je Kura? :myslim

Kura není nikdo - Punkáčovi vypadlo jedno písmenko, myslel, že máš kontaktovat Superadmina Kurta

Odesláno

Tak sem se znovu zaregistroval po zrušení původní registrace kurtem, jelikož jsem byl registrován jenom na foru. Tento příspěvek berte jako zkoušku nové registrace (podle počtu příspěvků) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...