Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

studený motor- bílošedý kouř

Recommended Posts

Guest hasalada
Odesláno

Zdarec.Potřebuji poradit u vozu 307 2.0 HDI 66kw v garáži kde je 13 stupnu, studený motor chytne normálně,ale chvýli se pohupují otáčky a pak jde normálně,kromě bílošedivého kouře ostře štiplavého.Po chvilce přidám na 2000 otáček, tak jakoby do výfuku po kašlával a ten kouř je intenzivnější přestane až při 3000 otáčkách nebo až se zahřeje na 80 stupnu diagnostika je uplně čistá mám svoji original.Ještě je divné když je studený tak že se nezdvihnou volnoběžné otáčky z 800 na900 jako my to dělá na P.607. Díky všem za názory

[upravil dne 14/1/11 21:09 hasalada]

[upravil dne 14/1/11 21:29 hasalada]

[upravil dne 14/1/11 21:30 hasalada]

[upravil dne 14/1/11 21:31 hasalada]

[upravil dne 14/1/11 21:32 hasalada]

post-34037-14109614636387_thumb.jpg

Odesláno
vstřiky podle diagnostiky v pořádku
ale, len podľa diagnostiky ktorá ti tlak vstreku neodmerá, a vizuálne ti tak isto špičku vstreku nepozrie či nie je zanesená.
Odesláno

když ti neubývá voda, nebo není v oleji, a při zahřátí na provozní teplotu je vše O.K., myslím,že to není třeba řešit :myslim

otáčky volnoběhu jsou stejné,jestli je motor studený, nebo teplý (u HDi)

Guest hasalada
Odesláno

mám ještě P 607HDI a tam se otáčky zvíší při studeném motoru /jako sytič/ i u citroenu c5 nebo c8 tam jsou podobné motory které jsem měl a tam se také zvíšili je my to divné

Odesláno

tak potom by tam malo byť určite nejaké čidlo ktoré registruje teplotu vody a tým zvyšuje otáčky motoru. To čidlo môže byť v háji. Hľadal by som niekde okolo termostatu. Ja mám síce iba D, ale keď je studený tak mám 1000 ot/min a zohriaty má okolo 750 ot/min.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...