Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Po rannom nastartovani, chvilu trasie s autom a potom sa to ukludni, ale potom mi cuka s autom. Do toho sa ozyva to strasne piskanie, ktore podla vas je zotrvacnik. Dve otazky na vas: Co moze sposobovat to cukanie? Podotknem, ze mi auto skoro vobec nedymi a Aky typ spojky a zotrvacnika (jednohmotneho) ide do P 407 1.6HDi? Myslim tym z akeho typu automobilu, a kolko moze tak orientacne cela sada stat. Dakujem za vsetky odpovede

Odesláno

tak to trasie aj mne pozrel som pod kapotu a cely motor sa viac triasol ako kedysi .Akurát dnes som odniesol auto k mechanikovi výmena spojky a zotrvačníka (dvojhmotneho) tak som zvedavý inac spojka a zotrvacnik ma stal 380£

[upravil dne 14/1/11 19:19 pascall007]

Odesláno
tak to trasie aj mne pozrel som pod kapotu a cely motor sa viac triasol ako kedysi .Akurát dnes som odniesol auto k mechanikovi výmena spojky a zotrvačníka (dvojhmotneho) tak som zvedavý inac spojka a zotrvacnik ma stal 380£

Ja som menil spojku aj zotrvacnik asi pred 6000km a dal som za to okolo 700eur. Odkial si to kupil ty? A este, ze ked sa motor trosku zohreje, tak to cukanie prestane.
Odesláno

Ja som menil spojku aj zotrvacnik asi pred 6000km a dal som za to okolo 700eur. Odkial si to kupil ty? A este, ze ked sa motor trosku zohreje, tak to cukanie prestane.

Kupil som to z ebay

Odesláno

pokial je to tak.. :bacha..tak sa necuduj

dodatocne ma napadlo...chlapci, co tak prv pozret silentbloky, hmm...tam moze byt prvotna pricina trasenia motora, hlavne pri starte a volnobehu

[upravil dne 15/1/11 07:09 strick]

Odesláno
pokial je to tak.. :bacha..tak sa necuduj

dodatocne ma napadlo...chlapci, co tak prv pozret silentbloky, hmm...tam moze byt prvotna pricina trasenia motora, hlavne pri starte a volnobehu

[upravil dne 15/1/11 07:09 strick]

Napadlo ma aj silenbloky mechanik to skontroluje spojku a zotrvak som aj tak musel meniť absolvoval som dalsiu jazdu z uk na sk a s5 a po tej ceste sa to výrazne zhoršilo

Odesláno

Nemáš náhodou nízke základné otáčky motora alebo nepravidelný chod motora na voľnobehu? Nízke základné otáčky môžu spôsobiť väčšiu vibráciu motora ktorú eliminuje práve ten dvojhmotný zotrvačník.

Odesláno
Nemáš náhodou nízke základné otáčky motora alebo nepravidelný chod motora na voľnobehu? Nízke základné otáčky môžu spôsobiť väčšiu vibráciu motora ktorú eliminuje práve ten dvojhmotný zotrvačník.

Pokial sa nemylim tak na diesel maju byt 800-900 ?

Odesláno

Natoč to na video, daj to na YouTube sem odkaz a skús konkretizovať odkiaľ ten zvuk ide možno sa nájde kto ti bude vedieť lepšie poradiť. A hlavu hore :papa.

Odesláno
Natoč to na video, daj to na YouTube sem odkaz a skús konkretizovať odkiaľ ten zvuk ide možno sa nájde kto ti bude vedieť lepšie poradiť. A hlavu hore :papa.
Zatial dik. Budem sa snazit v co najkratsom case to video urobit aby som vedel upresnit situaciu.
Odesláno

Zdravím,

mně ještě napadlo, jestli nemůžeš mít zadřenou volnoběžku na řemenici alternátoru nebo některou kladku na rozvodovém řemenu.

......to jen tak do diskuse

Odesláno

no vidis to...ja som uz 6 okov v DE a ma to ani nenapadlo...sledujem CHECKRA na D-Maxe...ten ma kopec mudriych raad....

inac vymena zotrvaku bude cakat aj mna...budem kupovat cez svagra z autokelly ...na volnobeh mi myka auto(take pohupovanie akoby niekto kyval s autom-lahucko)a raz zacas ked nastartujem tak strasny hrkot ide s motora...po 1-3minutkach aj sko to prestane a uz sa to neozve...kamarat mechanik povedal ze to zotrrvak ide do prrec....tak cakam...snad mi to neodide ked pojdem terrraz do nemecka...

Odesláno

inac vymena zotrvaku bude cakat aj mna...budem kupovat cez svagra z autokelly ...na volnobeh mi myka auto(take pohupovanie akoby niekto kyval s autom-lahucko)a raz zacas ked nastartujem tak strasny hrkot ide s motora...po 1-3minutkach aj sko to prestane a uz sa to neozve...kamarat mechanik povedal ze to zotrrvak ide do prrec....tak cakam...snad mi to neodide ked pojdem terrraz do nemecka...

no comment lebo by som bol zly ujo potom... :-)

[upravil dne 15/1/11 19:15 merlin99]

Odesláno

Chlapi, potreboval by som nejaky link na jednohmotny zotrvacnik a k nemu aj spojku. Na 407 sa da objednat len dvojhmota. Prosim aky by pasoval a kolko je priblizna cena. Dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...