Cliwe Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Zdravim. Jaké jsou vaše názory, zkušenosti, postřehy na 307 před a faceliftu. Co se zmenilo? K lepšímu, k horšímu? Ktrá se vám líbí víc (i cc) atd. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Nevím co se změnilo,ale jsem rád že mám 307 po faceliftu podle mě jsou světla po faceliftu hezčí. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 No co mne urcite chyba je dvojzonova klima ktora sa davala az po facelifte a malo ju len zopar kusov pred uvedenim faceliftovej verzie.. Svetla sa ma naopak vobec na novej 307micke nepacia a bol to hlavny dovod preco som volil stary model.. Ale myslim ze karoseria je to najmenej a je to strasne subjektivny nazor.. Okrem tej klimy viem ze este sa davali lepsie radia, preslo sa na CAN CAN system a urcite bude este par vychytavok.. Pokial viem tak maju 307cky po facelifte aj par kW naviac takze sa teoreticky nieco robilo asi s ECU alebo komponentmi ale to viem len podla serviceboxu takze neviem co je na tom pravdy a samozrejme po facelifte sa davali xenony ktore mi tiez velmi chybaju na old modeloch Tak to su zmeny o ktorych viem ja Citovat
robozv Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 307 po facelifte pokial viem maju nove elektricke vedenie oproti starej 307ke niekde som cital ze 10/04 bol prelomovy mesiac pre 307ku, co sa tyka spolahlivosti. Inak su tam vynovene komponenty co sa tyka interieru a hlavne je to facelift ktory sam o seme naznacuje nejaku zmenu alebo vynovenie casti auta. A ci je nova 307 krajsia ako stara to je vec nazoru na toto auto a hlane je podstatne to ze 307 po facelifte su udajne spolahlivejsie no to mozu posudit majitelia. /ja som s nou nadmieru spokojny mam ju 3,5 roka a som nadmieru spokojny zatial ako sa povie lejem benzin, chodim pravidelne na garancku a auto chodi stale ako nove/:papa Citovat
Cliwe Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Tyhle světla by možná vypadali mnohem lépe http://aukro.cz/item1392638940_svetla_pro_peugeot_307_2001_05_black_angeleyes_r35.html Citovat
dyno Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tyhle světla by možná vypadali mnohem lépe http://aukro.cz/item1392638940_svetla_pro_peugeot_307_2001_05_black_angeleyes_r35.html tak ty jsou fak good mas s nima skusenost ??? co ta montaz motorku jen precvaknout a maka to ci je s tim nejakej opruz?? je tam hodne kladnejch recenzi tak by me to celkem zajimalo jen si nejsem jistej tou cenou jestli je to za komplet ci ne ?? a jak je to poprvde s tou homologaci ???? a jaky tam posujou zarovky ? Citovat
dyno Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Tyhle světla by možná vypadali mnohem lépe http://aukro.cz/item1392638940_svetla_pro_peugeot_307_2001_05_black_angeleyes_r35.html tak ty jsou fak good mas s nima skusenost ??? co ta montaz motorku jen precvaknout a maka to ci je s tim nejakej opruz?? je tam hodne kladnejch recenzi tak by me to celkem zajimalo jen si nejsem jistej tou cenou jestli je to za komplet ci ne ?? a jak je to poprvde s tou homologaci ???? a jaky tam posujou zarovky ? Citovat
Cliwe Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Tyhle světla by možná vypadali mnohem lépe http://aukro.cz/item1392638940_svetla_pro_peugeot_307_2001_05_black_angeleyes_r35.html tak ty jsou fak good mas s nima skusenost ??? co ta montaz motorku jen precvaknout a maka to ci je s tim nejakej opruz?? je tam hodne kladnejch recenzi tak by me to celkem zajimalo jen si nejsem jistej tou cenou jestli je to za komplet ci ne ?? a jak je to poprvde s tou homologaci ???? a jaky tam posujou zarovky ? Já osobně zkušenost nemam. Ale taky bych to rád vědel. 4asem bych si je, nebo podobné pořídil. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Tie svetla na aute majú strieborný podklad a nie čierny. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ohľadom faceliftu a svetiel. Svetlá sú celkom pekné, ale pos.ali umiestnenie hmloviek. Sú moc blízko a teda auto opticky zužujú. Citovat
bl@cker Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jinak ty AE nekupovat od sonaru je tam problem s moturkama Citovat
dyno Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jinak ty AE nekupovat od sonaru je tam problem s moturkama ja si to myslel Citovat
bl@cker Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 uz se to tu nekolikrat probiralo myslim ze na to nekdo tehdal prisel jak to upravit ale ja to vyreklamoval a hodil klasiky svetla ale vnitrek je cernej.Spokojenost maximalni moturky krasne sedely. Jen to neni proste cocka, ale na druhou stranu ty AE ma dnes kazdy kdo upravuje a tyhle sem jeste na zadny 307me nevidel. Tyto http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-peugeot-307-rok-vyroby-2-s3078227 Citovat
wojtěch Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 jojo sonar nikdy už.. :-D ale já je mäm i s origo motorkama od sonara a ty jsou úplně jiné než u origo světel.. Citovat
bl@cker Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 jo to sem mel taky. nejdriv sem to reklamoval poprve bez moturku bo mi tvrdili ze tam 100% pasuju peugeot moturky, pak mi poslali s moturkama od sonaru a ty svitily moc vysoko a nedalo se to sestelovat a ani tam nebyly ty rucni stelovaky na svetlech takze reklamace podruhe. Kdyz sem mluvil s prodavacem jak je to mozny ze prodavaj takovy sunt tak mi odpovedel ze s tim nikdo predtim problem nemel. Ale ja tady narazil na hafo lidi se stejnym problemem. Sonar nebrat. Dobry sou od Depa myslim nebo jak. Je to FK Citovat
bl@cker Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 wojtech: ty tam ale mas sonar koukam. Nebo se pletu? Citovat
wojtěch Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 nepleteš mám ale taky mi to svítilo strašně nahoru tak jsem upravil ty motorky tak že jsem je celé potáhl dozadu tím se to sklopilo a svítí to níž... ale pořád mi vadí že tam není ještě manuální doštelování.. ale nikoho neoslňuju tak to už neřeším.. (a přes tu čočku to svítí lépe jak origo) hlavně teď s xenonama.. ale ty mlhovky tam jsou úplně zbytečné.. jak je rozsvítím tak ani nevím že to svítí.. SONAR už NIKDY! Citovat
Cliwe Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 Čau. Teda nevim jak vám ale přijde mi zbytečné kupovat za 4-5 úplně stejná světla jako jsou originál. Jen s černým podkladem Citovat
Lví-ček Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Mám starý model 307 a spokojenost. Na faceliftu se mi nelíbé již zmíněné umístěníní mlhovek a masivní mřížka v nárazníku před chladičem, ale to dávali do všech nových modelových řad. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.