Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechci vás tu na.írat, ale víc se mi líbilana na papíře, technickou vybaveností než pak v reálu a v posezu v ní. Třeba až si ji půjdu \"osedět\" podruhé, potřetí...:) tak jiskra přeskočí. U 307 to bylo na první pohled i posez:papa

2Elton: je ještě v Krnově závod Strojosvit ?

[upravil dne 3/2/11 10:30 lamancha]

Odesláno
jojo... chapu notyho....

auto fajn ale zase mam dalsi kokotinku...: otevru centralem a cvak, otevre se kufr, tim myslim jako ze odskoci jako by jste zmackli tlacitko nad SPZ. takze kufr musis zabouchnout jinak jedes s otevrenym....

mala zavada, pravdepodobne v tom spinaci nad SPZ, protoze kdyz se ho snazim stlacit a otevrit kufr, tak nereaguje.Takze OTRAVA JAK CIP. Zastavis, nekdo vystoupi.....CVAK... a otevre se se kufr!!!! takze ven, zabouchnout...a tak dokola...

uz se tesim kdyz prijedu do servisu a bude to fachat normalne:(:(:(:(:(:(:(

Takze mili zlati. Opraveno. Zatim provizorne. Problemek je v te plastove klicce ktera tlacila na mikrospinac a ten tak byl stale seply. A kdyz dostal \"strum\" pri odemceni centralu tak otevrel kufr. Vymeni to cele az bude dil. Jo jinak je tu chlapi svolavacka. Spustena pred 2 dny. A tyka se pretesneni zadnich dveri proti zatekani k motorku. Zitra mi to budou delat. Takze zdar a nezasirejte to tu at se tu ty poruchy daji lehce vyhledat.

Odesláno
Antirede, jak ta svolávačka funguje? To by mi měli dát sami z Peugeotu vědět? Dík z info.

to by asi meli...mi to rekli, kdyz to zjistil behem toho jak neco cvakal do pc... a vypadal prekvapene... ale jak se to dela normalne to nevim...

[upravil dne 3/2/11 20:56 antired]

Odesláno

Tak svolávačku můžu potvrdit - dneska jsem se o ní dozvěděl během montáže TZ. Akorát na mě neměli materiál, takže jsme domluvení, že se během 14 dnů ozvou. Prý je to záležitost jedné, max. dvou hodin - bezva:roll

Odesláno

Chlapi kdo máte 1,6 HDi - už se vám stalo, že napoprvé nenastartujete, až napodruhé? Mně se to stalo už podruhé, jednou před měsícem, když byla tuhá zima a dneska zas. Tak nevím.

Odesláno
Chlapi kdo máte 1,6 HDi - už se vám stalo, že napoprvé nenastartujete, až napodruhé? Mně se to stalo už podruhé, jednou před měsícem, když byla tuhá zima a dneska zas. Tak nevím.

Mne zatiaľ štartuje okamžite, len otočím kľúčik a už beží. Dokonca aj pri -19. Nikdy som zatiaľ neštartoval na 2x.

V zime pozerám kontrolku žhavenia a okamžite po zhasnutí štartujem. Možné je aj to, že ti niekto v servise prehodil baterku za staršiu.

Odesláno

No nevím, stalo se mi to zatím pouze dvakrát, ale jeden kolega mi tu už poradil, tak až budu mít cestu na Kladno, tak se zastavím v servisu a uvidíme.

Odesláno

Nestalo se nám to - vždy napoprvé - jako Pája...:D

Svolávačku mohu potvrdit - zatím mi nikdo z Peugeotu nedal vědět, ale na servisu mi to rovnou udělali při garančce...

Prozatímní závady:

1) Prkotina - spadává vertikální krycí lišta na předních dveřích (koukal jsem že všem) - je posouvací a návrh řešení servisu je podlepit oboustrankou - což jsme vyhodnotili vzájemně jako blbost - voda tam tudy zatékat nemůže, je to jen optický problém...

2) Prkotina (zatím a doufám, že u toho zůstane) - při mrazech při \"odkousnutí\" parkovací brzdy při couvání slyšet od pravého zadního kola \"hučení\" a dření... Ne vždy, ne moc, ale je to tam...

3) Prkotina opruzní a navíc neřešitelná - ostřikovače - nejdou štelovat - když jedu na dálnici tak jsou mi k ničemu - ostříknou mi tak maximálně do poloviny okna - před očima mám bílou šmouhu - když zastavím je naprosto precizní, ale ve stoje se mi okno moc nešpiní...:(

4) Tak nějak by se tohle dalo označit jako závada - při vysoké rychlosti se mi při prudším brzdění přenášely vibrace do volantu - nic světoborného - leč postupně se to horšilo... Při garanci ve 20.tis. vyvážení kol nepomohlo - provedena výměna předních brzdových kotoučů - v rámci záruky - od té doby klid...

5) prdlá žárovka v mlhovce... :D

A to je asi všechno - naprostá spokojenost - vše funguje - co nefunguje servis řeší promptně a k mé plné spokojenosti - prostě to opraví...:D:D:D:D:D

jl

Odesláno

Téééda,johny lee má moje auto,mam uplně stejné problémy,ta lišta mi taky spadla dolu a je to vidět,ostřikovače už od sedesati km nemakaj a stříkají do poloviny,při spátečce to blbo,ale to opravili sjeli hranu kotoouču a ted asi budu reklamovat ten rozbitej chladič,chlapi mi řekli,že to musej opravit,od opravy jew dost pobochaný

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak, tento topic trochu vychladl, takze: a mame tu opet magickou chybovou hlasku DEPOLUTION SYSTEM FAULTY s krasnym barevnym trouhelnickem, motorem v nouzaku a neustale hucicim ventilatorem.

:D brenal jsem bral na standartni benzince ale jedina vec co tuto zavadu spojuje s tou predchozi je to, ze jsem bral gas opet do skoro uplne prazdne nadrze. Tak me napada ze treba nejaky bordel z nadrze, ale to asi ne... Zitra to jdu poresit tak dam vedet.

[upravil dne 23/2/11 16:34 antired]

Odesláno

tak páni, so zvolávačkami to asi nekončí :(

dnes mi prišla ďalšia výzva: je potrebné namontovať ochrannú manžetu na prepadovú hadičku palivového systému, aby nedošlo k jej poškodeniu pri kontakte s inými časťami v motorovom priestore :o

kto bude ďalší?

Odesláno

Supééér... A týká se to všech motorů, nebo jen HDI?

Ještě mě nevolali ani kvůli té první svolávačce, tak jestli si to nenechávají, aby to udělali najednou ;)

(Před třemi týdny mi v servisu říkali, že se do čtrnácti dnů ozvou :D )

[upravil dne 23/2/11 22:22 radek76]

Odesláno

to netuším, podľa mňa sa to týka len diesla, usporiadanie motora a palivového systému je predsa len mierne odlišné od benzínu.

keď tam pôjdem, tak sa spýtam.

len už ma to fakt nebaví - 3x za mesiac v servise - najprv serviska, potom 2 zvolávačky naraz a teraz ďalšia

Odesláno

no nic,pánové nebojte se,toto je moje druhé auto a první byl tepee.Do dvaceti tisic samá poucha a pak do 150000 tisic ani nn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...