Mosquito Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 Myslim ze jsem to tu cetl nekde, ale nemohu to najit. Posledni dobou mi neco "klepe/vrze" v mistech stredniho tunelu a prihratkou pro veci u spoluzdce. Myslel jsem ze jsou to CDcka apod, ale i kdyz jsem vse vyndal, tak to neprestalo. Nevite co tam muze klepat? Citovat
Daniel20 Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Tak,som ich v servise doslova prinutil vymenit oba predne tlmice vramci zaruky, najazdene 17 tis. a konecne je pokoj. Ziadne buchanie spod prednej napravy pri prejazde nerovnosti. Zrejme islo o nejaku vadnu seriu tlmicov pretoze na teste tlmicov bola 96% ucinnost. Konecne spokojnost Citovat
radek171076 Odesláno 27. leden 2016 Odesláno 27. leden 2016 Dobře ty. Tady to je jasný příklad toho, ze se nesmis nechat uchlacholit a pořad je otravovat. Vždyť ty jsi si to auto zaplatil a jenom chceš aby bylo v pořádku. To by jsi si mohl koupit starý auto a tam by jsi samozřejmě očekává podobné problémy, ale ne u nového auta. A od toho ta záruka přeci je. Gratuluji Citovat
yorik Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 Včera se mi na palubce rozsvítila kontrolka- trojúhelník s vykřičníkem. Podle manuálu by to mělo doprovázet nějaké další hlášení, ale nic tam není. Mám překročený termín údržby o 100km. Může to být tím? Do servisu jedu až příští týden. Má s tím někdo zkušenost? Citovat
Jirous Odesláno 26. únor 2016 Odesláno 26. únor 2016 Zdravím, Nevíte jak by se to mohlo opravit. Má s tím někdo nějakou zkušenost: Zdravím Tak už jsem to opravil až si někdo nebude vědět rady s touhle závadou tak poradím co s tím. Citovat
Holly3003 Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Zdravím! Chci se zeptat, mám problém s automatickým nastavením denního svícení. Mám starší model 5008 s dvouvláknovými žárovkami, které při denním užitím nesvítí podle původního nastavení (prostě tak, jk by svítit měly). Když se sešeří, vše je OK a šlape to. Nemohl jsem něco někde přepnout/vypnout? Díky moc za odpovědi Citovat
elton Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Holly3003, už se ptáš jednou tak to nerozepisuj všude, on ti někdo odpoví, počkej. Citovat
trachtulec Odesláno 6. březen 2017 Odesláno 6. březen 2017 Zdravím a mám dotaz týkající se mojí 5008 (1.6 THP, 2011, najeto cca 100 tis.). Po studených startech motor vydává podivný chrastivý zvuk, vydrží to tak dva kilometry jízdy, někdy míň. Ozývá se nezávisle na sešlápnutém plynu, někdy zesiluje když nohu z plynu sundám, po přeřazení na chvilku přestane. Nevyskytuje se pokaždé, v mrazivém počasí to bylo méně častěji. Na poslech to je jako kdybych měl pod kapotou ještě jeden motor, ale ještě horší než 1,6 THP. :-) Můžou tohle být rozvody, nebo ty se projevují jinak? Díky za odpoveď. Citovat
machacny.a Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 V Monday, March 06, 2017 at 11:52, trachtulec napsal: Zdravím a mám dotaz týkající se mojí 5008 (1.6 THP, 2011, najeto cca 100 tis.). Po studených startech motor vydává podivný chrastivý zvuk, vydrží to tak dva kilometry jízdy, někdy míň. Ozývá se nezávisle na sešlápnutém plynu, někdy zesiluje když nohu z plynu sundám, po přeřazení na chvilku přestane. Nevyskytuje se pokaždé, v mrazivém počasí to bylo méně častěji. Na poslech to je jako kdybych měl pod kapotou ještě jeden motor, ale ještě horší než 1,6 THP. :-) Můžou tohle být rozvody, nebo ty se projevují jinak? Díky za odpoveď. Zdravím. Dle mé zkušenosti to budou rozvody. První v záruce ve 38tis. A teď v52tis. Je to jako,když drnčí někde plech. Při nastartovaném motoru otevří víčko na dolévání oleje. A je krásně slyšet jak rozvody chrastí. Teď podruhé vytažené rozvody a napínák na doraz. Teď mi je mněnil kamarád a dvacet tis. Pokoj. Jinak v servisu velké zklamání. Peugeot 5008 Thp. Citovat
ribi Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Zdravim, mam 5008 1.6THP 2010. Jiz odpocatku se motor takto projevuje. Po studenem startu se ozyva kovove chrasteni zejmena pri ubrani plynu. Jeste v zaruce (25tis) jsem to nechaval zkontrolovat, kdy vymenili kde co, ale situace se nezmenila. Chrasteni prestane vetsinou do 1 km jizdy. Intenzita je zavisla na vnejsi teplote (v zime je projev hlasitejsi). Vysvetluji si to tim, ze po startu neni dostatecny tlak oleje a napinak tak nedela co ma. Nyni mam cca 80tis a projevy jsou porad stejne. Hezky den Citovat
trachtulec Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 S těmi rozvody asi máte pravdu. Jsem před druhou technickou, tak to potřebuju vyřešit. Stejně jako tu skvělou hlášku o chybě ruční brzdy, ABS a ESP. Ale to už tu někdo zmiňoval, tak snad to bude jen to vadné čidlo u zadního kola nebo chyba kabelu. Nerad bych na STK vysvětloval, proč se nemůže auto rozjet. :-) Citovat
parizov Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 A jaký používáte motorový olej? Ptám se proto, že třeba mně PSA změnilo, dle značkového servisu (a po třech letech provozu), doporučení z 5W30 na 0w30... Citovat
machacny.a Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 6 hodinami, trachtulec napsal: S těmi rozvody asi máte pravdu. Jsem před druhou technickou, tak to potřebuju vyřešit. Stejně jako tu skvělou hlášku o chybě ruční brzdy, ABS a ESP. Ale to už tu někdo zmiňoval, tak snad to bude jen to vadné čidlo u zadního kola nebo chyba kabelu. Nerad bych na STK vysvětloval, proč se nemůže auto rozjet. :-) Používám olej Castrol 5w30. Ale již si ho měním sám. Ne po 30tis. Ale po 15tis. S tou hláškou ruční brzdy,ABS a ESP také problém. Servis také vadné čidlo a nakonec zoksidovaný svazek ve štekru. Proto ne servis. Jak jste psal první problém ve 100tis. Bomba. Já problémy od 30tis. Až teď kdy řeším opravy se svým kamarádem,který mi dělá servis spokojenost. Jinak je to bývalý mechanik aut.servisu PEUGEOT. Bylo po to na delší pokec. Citovat
machacny.a Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 13 hodinami, ribi napsal: Zdravim, mam 5008 1.6THP 2010. Jiz odpocatku se motor takto projevuje. Po studenem startu se ozyva kovove chrasteni zejmena pri ubrani plynu. Jeste v zaruce (25tis) jsem to nechaval zkontrolovat, kdy vymenili kde co, ale situace se nezmenila. Chrasteni prestane vetsinou do 1 km jizdy. Intenzita je zavisla na vnejsi teplote (v zime je projev hlasitejsi). Vysvetluji si to tim, ze po startu neni dostatecny tlak oleje a napinak tak nedela co ma. Nyni mam cca 80tis a projevy jsou porad stejne. Hezky den Mohu jenom souhlasit. Měnili a nevěděli co s tím. Ale o tom jsem psal již v r.2011. Kdy jsem chtěl auto vrátit,ale neuspěl jsem. Dle zkušeností to není tlakem oleje,ani napínákem,ale řetízkem,který je slabší než na jízdním kole a proto se vytáhne a chrstí. Citovat
brutall Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Ten bejvalej mechanik od pežotu, ten bude asi slavnej. Citovat
machacny.a Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 před 6 minutami, brutall napsal: Ten bejvalej mechanik od pežotu, ten bude asi slavnej. Neříkám,že je slavnej, ale pomohl. Každéhno názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.