Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Otazkou jest kolik km znamena rok provozu :)

Pravda - u mě nemnoho - cca 19t. :mad: Ale abych nekecal, cirka po 1500km se objevila ztráta výkonu. V servisu pouze přes dia smázli chybu v PC a od té doby šlape...:roker

[upravil dne 20/1/12 17:48 od radek76]

Odesláno

minuly tyden jsme resily a odstranovali zajimavou zavadu u nečervene 5008 2,0 HDi ...

...docela me to rozsekalo co se muže dít s novým autem , mělo cca 100km.

Odesláno

přičniky se přidělavaji šroubem ke střeše resp do tech valečku ve střeše pod krytkama , doporucuju moc neutahovat na byka, on ten valecek neni totiz ke strese přivařeny ale zevnitr vozu přišroubovany na matku .

at to shrnu , při demontaži příčniku se srouby uvolnily is tema valeckama , takže dvě díry ve střeše.

dali jsme tam tesnici a lepici tmel a dali nove matky a utahli , tohle jsem ještě nezažil.:D

Odesláno

Počkej - teď jsem kapku mimo, - mám tam jakési rychloupínání... Žádný šroubování, jen odklopím krytky na střeše, naklapnu tam příčníky, nasadím na ně plastový kryty, zamknu a je hotovo...:roker

Vlastně jo, vzpomínám si, že tam nějakej váleček - tuším mosaznej asi bude, vzpomínám, že jsem tím poprvé ty zámky nějak ladil - máš pravdu, ale teď už nic neodšroubovávám. (a po Tvojí zkušenosti to rozhodně ani nebudu zkoušet :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...