kattas Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Snad nezakládám zbytečně nové téma, ale co sem se díval, tak jsou fšechny už starší a zrovna elektronika de celkem fest dopředu a sou pořád a pořád nové věci...Teď k dotazu, chtěl bych nějak vylepšit stávající muziku, ale líbí se mi origoš rádio, tudíž počítám jen s reprákama...No a jelikož su v hudbě naprostý lajk a vůbec netuším jak má vypadat nějaká rozumná sestava, potřeboval bych poradit...Cena tak do 5 tisíc (pokud to je vůbec možné)... Citovat
koblih69 Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Za 5 tis. ? Vyměň přední repro ve dveřích a přidej SubWoofer. Citovat
kattas Odesláno 14. leden 2011 Autor Odesláno 14. leden 2011 Asi je to nízká hranice těch 5 tis. co?Říkám fakt nevím, to sem jen plácl...a co se týče toho wooferu, to bych asi musel kupovat aj naky zesilovac ze? To ja prave nechcu nakou extra hudbu, jen mi ty predni uz chrci, tak je chci nahradit novyma...no a když budu u toho tak sem si říkal že vyměním všechny, ale tak ty zadní bych asi nechal, ty nehrajou nějak špatně no a ty přední by jste mi mohli poradi - značka, typ, velikost...nebo hodit ňáký odkaz přímo na obchod... Citovat
kattas Odesláno 14. leden 2011 Autor Odesláno 14. leden 2011 Ještě si říkám, že určitě záleží na výstupu rádia (výkon), že sebelepší repráky nemusí znamenat nic, když je nahovno rádio...takže ještě důležitá otázka - lze to vůbec aspoň trochu zlepšit se zachováním origoš rádia? (je tam ten Clarion na kazety, co zobrazuje zvlášť na panelu spolu s PP + v kufru cd changer) Citovat
koblih69 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 To neumím posoudit, ale myslím, že to rádio nehraje tak špatně. Já ho vyhodil kvůli MP3, Bluetooth a HF. Já mám zesilovač za schránkou spolujezdce, a SW umístěný v kufru, ale můžeš si to zjednodušit třeba něčím takovým: http://www.ahifi.cz/subwoofer-v-boxu-magnat-active-reflex-300-a.html#popis-produktu a v podobné ceně toho najdeš s integrovaným zesilovačem dostatek. Původní repro ve dveřích je tragické, takže pokud tam dáš něco v ceně cca 1500,- tak to výrazně ožije. I kdyby ses rozhodnul změnit rádio tohle zůstane jako dobrý základ. [upravil dne 15/1/11 09:32 koblih69] Citovat
kattas Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Toš ten basák je fklidu...No repráky chápu, vyměním kus za kus, takže nebudu tahat žádné nové kabely, no ale ten basák bych zapojil kam? Připadám si jak blb, když se tak furt ptám, ale nikdy sem se o to ještě nezajimal, tak fakt nic nevíím :( Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Kamarád si to připojil na dráty vedoucích do zadních repro.Přímo do kenktoru... Citovat
Martin 1981 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 nejaky tip na repro do prednych dvery k origo radiu nemate?myslim co mate odskusane a hra to dobre,,,,,,,,original sa pomaly poruca [upravil dne 15/1/11 13:12 Martin 1981] Citovat
koblih69 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Třeba Mac Audio nebo Clarion je v pohodě a za dobrou cenu. Jinak záleží na tom jeslti má rádio linkový výstup na zesilovač pokud je je potřeba odbočit výstup na repro, nejlépe hned za rádiem, jak záleží na tom jaký bude k dispozici vstup an SW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.