Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kámoš dá dotaz, jestli by to sedlo do tý přestavbový sady...

Planžeta vypadá OK. Ale uchycení... no nevim, nevim...

[upravil dne 15.1.2011 22:02 Edison]

Odesláno

tak ta planzeta se da upravit, jak psal na zacatku Ericce... ten konec planzety je dost dlouhej - pro upravy jako delanej :D... holt budes pilovat a pilovat a pilovat...

Odesláno
Odesláno

Protože ten konverzní kit není s planžetou na 406. V tom by se nemělo cokoli bastlit, uchytávat, upravovat.. Jen vrazit baterku, čip a je to hotovo...

Odesláno

tazke resis jen to, ze bys koupil to cos linkoval vyse, ju?...

vymena planzety by nemel byt problem... vzdycky tam byva takovy kolicek, ktery vytahnes/odvrtas...

a pak tam das jen svoji planzetu bud z original klicku nebo si koupis tu jak jsem linkoval a nechas si ji vyrezat...

Odesláno

Já se prosš obávám, že ten vnitřek je pro 1 tl. kapku jinej, o uchycení planžety ani nemluvím. Jsu dvě možnosti: 1. Počkat, až bude přestavbovka na můj klíč, 2. počkat, až bude na trhu celej klíč s elektronikou (k načipování), což sice je, ale i s planžetou na 406.

Odesláno

kdyz me se zadnej nelibi :D... to je na tonm nejhorsi :D...

chtel bych takovej jako je ten tritlacitkovej, ale aby mel i to chromovany poutko....

A ten dvoutlacitkovej je diky tem tlacitkum tak silene serednej.. ldyby mel ty tlacitka aspon cerny :D

Odesláno

taka otazocka...

kedze mne sa do toho moc nechce pretoze nemam s tym skusenosti a nechcem nic pokazit ale takyto kluc by som chcel.

Nespravil by mi tento kluc dakto kto to uz robil a rozumie sa tomu?

Samozrejme za odmenu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...