Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, máte někdo přestavbovou sadu xenonu na 307?? Každou chvílku mi praskají žárovky a chtěl bych zkusit něco jiného, jen nevím jestli to má smysl??? A vydrží výbojky..:myslim

Odesláno
mam.mal som ich viac.mam este 2 ks.jednu si nechavam a jedna moze ist do sveta.svoju na aute pouzivam uz skoro 2 roky a bez problemov.ak mas zaujem tak napis sz

A mas tam aj nastavovanie vysky svetlometov dane?

Odesláno

Ja som ich používal o hodnote 10 000K a úplná spokojnosť. Ale maximálne 32W si tam daj bo pri silnejších ti odíde elektronika a trpia svetlomety koly vysokej teplote.Lenže som ich musel dať von bo u nás sú zakázané do obyčajných svetlometov určených na žiarovky.

Odesláno
mam.mal som ich viac.mam este 2 ks.jednu si nechavam a jedna moze ist do sveta.svoju na aute pouzivam uz skoro 2 roky a bez problemov.ak mas zaujem tak napis sz

A mas tam aj nastavovanie vysky svetlometov dane?

nastavovanie svetlometov je manualne v aute.pokial som nalozeny tak ich sklapam.nikto mi neblika takze predpokladam ze ok.automaticke naklapanie maju len origo xenonove svetlomety

Odesláno

Tiež som nad xenónmy rozmýšlal :myslim ale ja tak max 4300K biele až bielo-modré svetlo žiadne fialové a podobne :bojim ešťe nad tím budem asi dlho uvažovať či ísť do teho :myslim

Odesláno

už jsi viděl policajta, který ti řekne, zhasněte světla a znovu je pane řidiči rozsviťte? blbost... mám 5000K a svítí jako xenony origo z mé 407my... Vůbec se policajtů nebojím, nemám proč

Odesláno

Tak jsem nasadil xenony, pocity smíšené, svítí krásně i za deště, jenže i dost nahoru-nedělá to takový zlom jako žárovka:bojim Chtělo by to světlo s čočkou. Uvidíme... pohledově moc pěkný!!!:papa

Odesláno

Pro vsechny zde pritomne, taky mam HID H7 5000K v cire optice. Bohuzel mi bylo zdeleno ze znamym ze PCR prosla radnym skolenim a budou se na tyto nesvary zamerovat. Uz mam za sebou jednu kontrolu, vyjmecne me pustily bez pokuty... Zkoumaly zda mam cocku, odstrikovace celnich svetel, a automaticke nastovovani svetel... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...