stvrto.14 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Nazdar pani tak ja sa hlboko ospravedlnujem a na zraz nemozem lebo ideme gratulovat svokre k 50-ke a mne to uplne vyfukalo z hlavy a z toho sa nevykrutim:bojim. Tak nech sa dobre bavite a urobte vela fotiek nech vam mam co zavidiet:roll. Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Ale sak sa mozes bravurne vykrutit zo svokrinej oslavy, povies ze nemozes lebo musis ist na zraz :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Tak priatelia, spanilka odchádza od Predajne Peugotov o 12:45hod cca 15 až 20 min pred tým zraz na parkovisku na zoznámenie a na zábudlivcov(Lubk0 = 5 min pravidlo:D) Lubk0 sa neucastni, takze ulohu o 5 min neskor musi prebrat niekto iny Citovat
stvrto.14 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Ale sak sa mozes bravurne vykrutit zo svokrinej oslavy, povies ze nemozes lebo musis ist na zraz :D Pre klud v rodine radsej nie vsak to poznate. Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Hej hej, sak to pozname, co uz...hlavne si uzi oslavu Lubk0: dufam ze je to myslene tak ze prides priamo do Bahona Citovat
madrid4 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 čaute niečo prinesiem do cien na jazdu zručnosti aby mohli byť odmeneny viacerí bol som v Novom Meste na predvadzčke niečo som od nich vy žobral nič moc ale aspon niečo Citovat
jkmtrnava Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 snad nemyslíš to o čo si opretý:o:o:o:o:o:o Citovat
madrid4 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 snad nemyslíš to o čo si opretý:o:o:o:o:o:o:rokerto by som si nechal:D Citovat
Existujuci Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 madrid4 uz pokukava po novej 508.......hm bral by som ju aj ja..mozno..aj ked som v nej este nesedel. Asi nam prinesie igelitky:D:D:D [upravil dne 26/2/11 15:40 Existujuci] Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 No ja som v 508 sedel, sice som sa nevozil, ale musim povedat ze by som si zvykol A inak dnes som 3 hodiny umyval auto, tak dufam ze to aspon do zajtra vydrzi ... tu je maly dokaz Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Qcko, to je úplně zbytečný ho umývat, já dojedu s pěkně špinavým:D:aut Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 No ja som to uz nemohol vydrzat a povedal som si ze absolvujem svoj prvy zraz s cistym autom :D:D:D (ako vitaz ankety o najspinavsie auto viem o com pisem ) ... ale pri mojom stasti bude na ceste bahno, uz to vidim, tak tu je aspon dokaz ze som to naozaj umyl Citovat
Cinicman Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 ...ale to si mohol fotit aj niekedy pred rokom... :D:D Ja som si umyl len okná aby som aspon trochu videl von... Citovat
Šalda Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Qcko, jo to znám, taky jsem se sednou ptal čakoma, když jsme jeli na takovej malinkatej srázek, zda si bude umývat auto, a řekl mě že ne, tak jsem to taky nechal špinavý a potom jsem se tam styděl, oba dva měli krásně vyleštěný auta a já jedinej šmudla:D Tak jsem ho taky dneska trochu umyl a vysál:D Ale fotku nemám:( Citovat
Judes Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Qcko myslím si že stým umývaním auta nebudeš sám, asi to dnes umývala väčšina majiteľov levou čo sa chystajú na zraz a neobišlo to ani mňa (na prvý zraz ako sa patrí). Dúfajme že počasie vydrží bez zrážok a navyše Durko objednal dobré počasie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Lubk0 ešte máš to obdobie? nezávidím Neviem teraz co konkretne myslis, auto som dnes dovliekol zo servisu, a aj tak bol chladiaci okruh zavzdusneni, tak som sa s tym s*al doteraz, tak debi*ne odvzdusnovanie, skoda reci ... Zajtra tam este treba nieco porobit, v pondelok sa musi dat prerobit jedna spona co je dole pri chladici, lebo z nej kvapka, a zda sa mi, ze sa to trocha zvecsuje, to tecenie, takze proste peugeot do pondeloka stoji, a jazdit bude asi az od pondelka ... Dovtedy mam Alfu, a nebudem s nou zavadzat Navyse dneska ma svagor narodeniny, a este musim zajtra porobit par zmluv do roboty ... Takze tento krat prvy ofiko zraz bezomna, aj tak je vas tam jak hadou Citovat
Durko Odesláno 26. únor 2011 Autor Odesláno 26. únor 2011 a to treba aj umyť? fuj. ale už zajtra všetkých uvidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.