Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minizraz Báhoň .Február 2011 (Tretí ročník)-a už nedýcham

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar pani tak ja sa hlboko ospravedlnujem a na zraz nemozem lebo ideme gratulovat svokre k 50-ke a mne to uplne vyfukalo z hlavy a z toho sa nevykrutim:bojim. Tak nech sa dobre bavite a urobte vela fotiek nech vam mam co zavidiet:roll.

Odesláno
Tak priatelia, spanilka odchádza od Predajne Peugotov o 12:45hod

cca 15 až 20 min pred tým zraz na parkovisku na zoznámenie a na zábudlivcov(Lubk0 = 5 min pravidlo:D)

Lubk0 sa neucastni, takze ulohu o 5 min neskor musi prebrat niekto iny :)

Odesláno
:rokerčaute niečo prinesiem do cien na jazdu zručnosti aby mohli byť odmeneny viacerí bol som v Novom Meste na predvadzčke niečo som od nich vy žobral nič moc ale aspon niečo :super

post-28019-14109615732847_thumb.jpg

Odesláno

No ja som v 508 sedel, sice som sa nevozil, ale musim povedat ze by som si zvykol :) A inak dnes som 3 hodiny umyval auto, tak dufam ze to aspon do zajtra vydrzi :D ... tu je maly dokaz :D

post-26023-14109615782777_thumb.jpg

Odesláno

No ja som to uz nemohol vydrzat a povedal som si ze absolvujem svoj prvy zraz s cistym autom :D:D:D:D (ako vitaz ankety o najspinavsie auto viem o com pisem :D ) ... ale pri mojom stasti bude na ceste bahno, uz to vidim, tak tu je aspon dokaz ze som to naozaj umyl :D

Odesláno

Qcko, jo to znám, taky jsem se sednou ptal čakoma, když jsme jeli na takovej malinkatej srázek, zda si bude umývat auto, a řekl mě že ne, tak jsem to taky nechal špinavý a potom jsem se tam styděl, oba dva měli krásně vyleštěný auta a já jedinej šmudla:D

Tak jsem ho taky dneska trochu umyl a vysál:D

Ale fotku nemám:(:D

Odesláno

Qcko myslím si že stým umývaním auta nebudeš sám, asi to dnes umývala väčšina majiteľov levou čo sa chystajú na zraz a neobišlo to ani mňa (na prvý zraz ako sa patrí). Dúfajme že počasie vydrží bez zrážok a navyše Durko objednal dobré počasie. :papa

post-27076-14109615783485_thumb.jpg

Odesláno
Lubk0 ešte máš :o to obdobie?:roll

nezávidím :bojim

Neviem teraz co konkretne myslis, auto som dnes dovliekol zo servisu, a aj tak bol chladiaci okruh zavzdusneni, tak som sa s tym s*al doteraz, tak debi*ne odvzdusnovanie, skoda reci ...

Zajtra tam este treba nieco porobit, v pondelok sa musi dat prerobit jedna spona co je dole pri chladici, lebo z nej kvapka, a zda sa mi, ze sa to trocha zvecsuje, to tecenie, takze proste peugeot do pondeloka stoji, a jazdit bude asi az od pondelka ...

Dovtedy mam Alfu, a nebudem s nou zavadzat :P Navyse dneska ma svagor narodeniny, a este musim zajtra porobit par zmluv do roboty ...

Takze tento krat prvy ofiko zraz bezomna, aj tak je vas tam jak hadou :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...