pastorek Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 súťaž nieje povinná. no toto som chcel počuť :D Uvedené platí iba pre nováčikov aby sme si ich neodplašili. Citovat
Milan134 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Takze nakoniec sa hlasim aj ja,mam to hned za rohom takze ak sa da mozte ma tam zapisat,rad pridem;) Citovat
Judes Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Čaute chlapi a dievčatá, viem že je už pokročilí čas a termín zrazu sa blíži ale ak nie je neskoro tak by som sa prihlásil aj ja a môžete ma zapísať do zoznamu. Ďakujem. PS: O koľkej sa schádzate na parkovisku PSA? Citovat
winco Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 súťaž nieje povinná. no toto som chcel počuť :D Uvedené platí iba pre nováčikov aby sme si ich neodplašili. technicky v zato, ja som stale novačik ale ten predstavovaci ceremonial už mi netreba absolvovať :-P no a ten zraz v TT pred PSA by sa aj mne zišiel Citovat
pastorek Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Termín a miesta stretnutí budú upresnené. Sledujte stránku so zoznamom, tam včas uvediem podrobnosti. Durkovi sa iste podarí zaistiť skoršie otvorenie picérky tak by i stretnutia boli trochu posunuté a myslím že najneskôr v piatok pred zrazom bude všetko záväzne dohodnuté. [upravil dne 15/2/11 15:52 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Deje sa tu nieco velke pani, to je zoznam ako noha ... Durko, nechcel by som teraz byt na tvojom mieste, uf, drzim palce Citovat
Judes Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Asi bude za potreby nafúknuť to parkovisko a pizériu, ako tu už bolo spomenuté. Čo sa toho parkoviska pred PSA jedná ide o toto (viď obr.) Ešte som v Trnave nikdy nebol a tento obrázok som stiahol z Google mapy, za odpoveď ďakujem. [upravil dne 15/2/11 11:39 Judes] Citovat
pastorek Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Jedes, nie. To si našiel parkovisko pri fabrike PSA ale stretnutia sa robia pred predajňou Peugeot na Bratislavskej ulici. Je to výpadovka na Senec. Keby sa išlo v kolóne od PSA tak po všetkých križovatkách by ste sa roztratili, preto je stretnutie na výpadovke. Pár dní pred zrazom dám na stránku orientačné mapy a potrebné kontakty. Citovat
dusko201 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Asi bude za potreby nafúknuť to parkovisko a pizériu, ako tu už bolo spomenuté. Čo sa toho parkoviska pred PSA jedná ide o toto (viď obr.) Ešte som v Trnave nikdy nebol a tento obrázok som stiahol z Google mapy, za odpoveď ďakujem. [upravil dne 15/2/11 11:39 Judes] pocuj skus sa nkontaktova z clemni z NR oni to isto posznaju kadial sa tam idee .. Citovat
dusko201 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Krasne narastol ten zoznammm:super:super:super:super uz len nech pocasie nam vyjde. Citovat
Durko Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 ... Durko, nechcel by som teraz byt na tvojom mieste, uf, drzim palce prečo? velka kopa(taká ešte nebola) skvelích ludí pri pekných autách. no čo, všetko musí byť prvy krát ak sa niečo oné Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 No preto, lebo s velkou silou prichadza aj velka zodpovednost ... bude to super;) Citovat
kaper Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Krásne to narastá. Durko keď vetci čo su na zozname prídu tak klobuk dolu. Už nech je to tu neviem sa dočkať. Citovat
Durko Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 tak aj ja sa neviem dočkať len mam trochu obavy,fakt taky maly minizraz ešte nebol. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 v seznamu vám chybí MJSytic a Verýsek , kteří jedou se mnou, ve vzduchu ještě visí Neon. Citovat
robozv Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 este tyzden a pol a uz to tu mame mohli by sme sa s Nitramni dohodnut a prist do TT spolocne co vy na to????? Citovat
Mishurin Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 No ja neviem ci este po zraze nebudem pokracovat v ceste dalej. Ale tak spanilu pomaly zacneme z Nitry... Uvedené platí iba pre nováčikov aby sme si ich neodplašili. Ako nebol by problem len si neverim ze som na auto zvyknuty. Presiel som z benzinu na diesel a este stale nemam overeny jeho stav. Tak nabuduce ale budem schodnejsi ked budem vediet ako je na tom po motorickej stranke. PS:Tiez som za aby bol zraz uz skor cca 12:00. To ja len tak skormne. [upravil dne 15/2/11 22:07 Mishurin] Citovat
Judes Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Jedes, nie. To si našiel parkovisko pri fabrike PSA ale stretnutia sa robia pred predajňou Peugeot na Bratislavskej ulici. Je to výpadovka na Senec. Keby sa išlo v kolóne od PSA tak po všetkých križovatkách by ste sa roztratili, preto je stretnutie na výpadovke. Pár dní pred zrazom dám na stránku orientačné mapy a potrebné kontakty. Ďakujem za upozornenie. Citovat
winco Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 no tak o 12:00 je už trochu dosť skoro tak o hodinku by ešte šlo ale na 12 aby sme tam už boli je podla mňa dosť skoro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.