Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

chacha, tak to neni vse, ja jsem holou rukou i rozbil drateny sklo ve starem vytahu, od te doby mam na leve (slabsi) ruce nad klouby dost viditelne jizvy a mel jsem prerezane i slachy. Pokud chces telefon na otce, ktery pro mne jel, mohu poskytnout, sam mi vyndaval sklo z ruky......mezitim mi vrazil asi pet vychovnych pohlavku :)

to neni vtip, mohu kdykoli na sraze ukazat :)

clovek obcas nevi, kde se v nem ta sila vezme

PS: pro Fusiona: prelomil jsem duralovou palku oproti zivemu nadhozu a micek, jsem prumerny palkar, ale malokomu se to stane, zlomit tu drevenou, to je daleko snazsi :D

Odesláno

Já už se nervuju jen max. jednou denně:D

Naštěstí se často vyřvu v práci a pak jsem klidnej :D

jj, duralová pálka je hodně pevná, dřevěný jsem zlomil už 4 ale tu duralovou zatím ne:)

A to nehraju baseball:D

Tu duralovou mám už asi 9 let;)

A vozím ji stále sebou:aut

[upravil dne 11/1/11 22:59 Šalda]

Odesláno

to bude přebytkem Kofoly v krvi, moc cukrů nespálenejch :) Musíš zkusit nějaký utlumovák nejlépe tmavě okrové barvy s bílou čepicí

Odesláno

Šaldo to já taky ne... :) Ale nedávno jsem viděl zrovna o tomhle dokument a podle nějakých studijí, lidi co cvičí, aktivně sportují a dělají fyzicky namáhavou práci mají bud hodně, nebo málo (tetko už nevím) nějakýho hormonu co podporuje agresivní chování... Ale prej se to dá i léčit... :D

Odesláno

Punkac: To jsem zkoušel ve 20ti, a fakt to pomohlo, litr rumu na ex a za 10 minut byl ode mě pokoj na několik hodin:D

jinak s tou prací by to souhlasilo, takže se mám jít léčit?:D

Ale je fakt zajímavý, já jsem normálně vážně stydlivej, ale pokud se jedná o nějakou surovost, tak to ve mě přepne a jsem jako robot:D

Guest Scratch
Odesláno

ja mel na to spesl zed :(, ale o vanocich jsem pry vystoupil z auta, zahodil fotak a nohou si sprznil dvere, od te doby se hlidam, viz silvestr :)

Odesláno

ááá, združení anonymních alkoholíků

Šalda, nepsal jsem zbombit se litrem rumu, na to jsou lepší drogy

Slovy Švejka:\"pivko je pivko, to mi žádný nevymluví\" :D

Guest Scratch
Odesláno

sklenka alkoholu neskodi v jakemkoli mnozstvi :)

ale punkac vi, ze uz se hlidam, protoze kdyz se nehlidam, dopada to spatne :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...