Radek 306 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Záleží kolik toho najezdíš, Toyo se sjížděj rychleji..já mam výbornou zkušenost třeba z Michelin energy, za sucha nešly utrhnout, voda tak normálně, to jezdím i tak volněji..teďka budu obouvat Dunlop SP01 a jsem zvědav jaké budou.. PS:doporučuju brát pneu třeba z německa, pardání ceny Citovat
MHS Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 agresivně moc nejezdim takže stou přilnavosti by to ani nemuselo byt tak spatne, ale je fakt že občas si i pár zatáček říznu s pískotem gum:Da docela rád . ale tak když to vezmu ze stranky bezpecnosti ve vyssi rychlosti a taky za mokra tak asi vezmu ty Toyo. Citovat
MichalTalbot Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Jj, Toyo musím doporučit, v požadovaným rozměru bylo jen Toyo a Dunlop (kterýmu nevěřím), koupil jsem na Matru ty Toyo TR1 a i na okruhu se chovaly naprosto excelentně, držely stopu i v neuvěřitelně rychle projetých zatáčkách (Most s autem za 2:08, na Kawě ZX6R Ninja z r.08 jsem se dostal na 1:58, takže na seriový 30 let starý auto asi dobrý). Kamarád je jezdí na Cliu a akorát říkal, že jsou horší na vodě, ale to nemůžu potvrdit bo s tím za deště nejezdím, abych si neušpinil novej motor Ad: Barum - nebrat, měkká kostra, na vodě přilnavost nula a ani cena v dnešní době už není nic extra... [upravil dne 9/1/11 20:40 MichalTalbot] [upravil dne 6/7/11 14:10 MichalTalbot] Citovat
Pata Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 MichalTalbot: to znamená, že bys měl shodit ještě tak 5sec na motorce Citovat
MichalTalbot Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Pata máš recht, ale po posledním lehkým flirtu s panem Highsiderem, už jsem vyměknul Navíc motorku jsem měl \"povolenou\" jen dokud nebudu tatík, takže před rokem šla z domu a místo ní jsem pořídil další plechovku - to 500SL Citovat
Pata Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 MichalTalbot: nesmíš podřazovat jak o život takže zlepšení nebude? Citovat
MichalTalbot Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Copak podřazování, ona už měla antihop, ale dva různý asfalty napojený podélně, to je svinstvo Já to teď nechávám \"ležet\" ono se to časem poddá, nějaký auta prodám, ono se to zklidní A pak jdu rovnou pro Triumpha 675 Daytonu, to je můj horkej favorit. MHS sorry za [upravil dne 9/1/11 21:14 MichalTalbot] Citovat
Frozz Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 MichaltataBot - no k těm pneu Barum, já jsem se právě na ně ptal, protože se dají sehnat za 1150kč/kus, a já teď na tom s penězma dobře, takže potřebuju něco levného, ale alespoň do 1300Kč max, ale zase ne s-h-i-t [upravil dne 9/1/11 22:40 Frozz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.