Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Záleží kolik toho najezdíš, Toyo se sjížděj rychleji..já mam výbornou zkušenost třeba z Michelin energy, za sucha nešly utrhnout, voda tak normálně, to jezdím i tak volněji..teďka budu obouvat Dunlop SP01 a jsem zvědav jaké budou.. PS:doporučuju brát pneu třeba z německa, pardání ceny

Odesláno

agresivně moc nejezdim takže stou přilnavosti by to ani nemuselo byt tak spatne, ale je fakt že občas si i pár zatáček říznu s pískotem gum:Da docela rád :D. ale tak když to vezmu ze stranky bezpecnosti ve vyssi rychlosti a taky za mokra tak asi vezmu ty Toyo.

Odesláno

Jj, Toyo musím doporučit, v požadovaným rozměru bylo jen Toyo a Dunlop (kterýmu nevěřím), koupil jsem na Matru ty Toyo TR1 a i na okruhu se chovaly naprosto excelentně, držely stopu i v neuvěřitelně rychle projetých zatáčkách (Most s autem za 2:08, na Kawě ZX6R Ninja z r.08 jsem se dostal na 1:58, takže na seriový 30 let starý auto asi dobrý). Kamarád je jezdí na Cliu a akorát říkal, že jsou horší na vodě, ale to nemůžu potvrdit bo s tím za deště nejezdím, abych si neušpinil novej motor :D

Ad: Barum - nebrat, měkká kostra, na vodě přilnavost nula a ani cena v dnešní době už není nic extra...

[upravil dne 9/1/11 20:40 MichalTalbot]

[upravil dne 6/7/11 14:10 MichalTalbot]

Odesláno

Pata :D máš recht, ale po posledním lehkým flirtu s panem Highsiderem, už jsem vyměknul :D Navíc motorku jsem měl \"povolenou\" jen dokud nebudu tatík, takže před rokem šla z domu a místo ní jsem pořídil další plechovku - to 500SL ;)

Odesláno

Copak podřazování, ona už měla antihop, ale dva různý asfalty napojený podélně, to je svinstvo :roll Já to teď nechávám \"ležet\" ono se to časem poddá, nějaký auta prodám, ono se to zklidní :cool:;) A pak jdu rovnou pro Triumpha 675 Daytonu, to je můj horkej favorit.

MHS sorry za :xvul

[upravil dne 9/1/11 21:14 MichalTalbot]

Odesláno

MichaltataBot - no k těm pneu Barum, já jsem se právě na ně ptal, protože se dají sehnat za 1150kč/kus, a já teď na tom s penězma dobře, takže potřebuju něco levného, ale alespoň do 1300Kč max, ale zase ne s-h-i-t :(

[upravil dne 9/1/11 22:40 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...