Nos Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 nedávno jsem dal přední masku bez znaku... Uploaded with ImageShack.us Citovat
Nos Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Trochu jsem si pohrál s interiérem a carbonovou folii od 3M... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Nos Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 nalepeny kryty prahů... Uploaded with ImageShack.us Citovat
Nos Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 sedačky už jsou v autě jen to musím vyfotit...koupil jsem je tady http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/sportovni-tuning-sedacka-fk-automotive-carbon-6/ Citovat
Thaosk Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Jak dlho si za nimy cekal ??? a treba na tie sedacky este neico kupit neake drziaky??? ja to vlastne chcem do 3 dveraka takze potrebujem sklapacie Citovat
Stráňa Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 nejlepší 406ka minimálně ve východních čechách:D:D....mě řekni co děláš s těma fotkama, nemáš nějakej sajrajt v compu:myslim Citovat
Nos Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 Thaosk: nějak 14 dní,protože neměly skladem tak musely objednat ze skladu z Německa. Pojezdy jsou k sedačkám universální,ale my jsme to udělaly na originální pojezdy co byly v autě. Strána: právě,že vůbec nevím. Jedna fotka vpohodě a druhá je naprd. Citovat
Stifler Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Mně to příjde, jako by ty fotky byly upravovány v malování a zůstal tam ten podklad - \"plátno\" -pro obrázek, proto by tam mohl být ten bílý \"zbytek\" obrázku. Citovat
Choze406 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 moc pekna 406 a hrani se samolepkou zajimalo by me jak tam chces ty sedacky pripevnit, chtel bych si taky nejaky poridit. Budes upravovat puvodni pojezd nebo jsi sehnal konzole do 406ky ? Recaro konzole jsem nasel nejlevneji za 6000 jenom pro ridice Citovat
chuck11 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 moc pekna 406 a hrani se samolepkou zajimalo by me jak tam chces ty sedacky pripevnit, chtel bych si taky nejaky poridit. Budes upravovat puvodni pojezd nebo jsi sehnal konzole do 406ky ? Recaro konzole jsem nasel nejlevneji za 6000 jenom pro ridice přečti si odpověď o 2 příspěveky víš Citovat
Nos Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Lízátko jsem koupil přímo v Peugeotu za 1500,-... Citovat
Nos Odesláno 3. květen 2011 Autor Odesláno 3. květen 2011 Choze 406: Sedačky jsem dal na origo pojezdy a trochu jsem je předělal... Citovat
dusko201 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 :mrk:mrk mas to pjeknee mocc pocuj co to tam mas za kola? zatmavnenie skiel mas kolko %? a co to mas za napis na prednej palubke za oknom nemas nieake blizsie foto tej palubky dikii... uz ted se tesim na tie kryty prahov Citovat
Nos Odesláno 4. květen 2011 Autor Odesláno 4. květen 2011 Díky. Kola mám BSA Suzuka 17. Ta samolepka už tam je dlouho je to nápis naší bandy kámošů(to je na delší vysvětlování),ale není na palubce,ale na předním skle pod stěrači. Folie mám od 3M. Nevím na procenta,ale vzádu nejtmavší a vepředu druhý nejtmavší co dělaj. Citovat
Stuchy Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Krásný auto už se moc těším na lišty co mi od tebe přijdou Citovat
Nos Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Dneska jsem konečně vyfotil nové sedačky... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Nos Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 Vyrobil jsem si z makrolonu,který jsem potáhl folií kryty pojezdů na každou stranu... Uploaded with ImageShack.us Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.