Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

toje taky pravda :D ale my se tu bavíme o něj bez něj :D a navíc jak by se to ale dalo udělat když jsem z Mostu :myslim to bych si musel jet +- skoro přez celou ČR :myslim

Odesláno

Sorry,že jsem tu nebyl delší čas,ale musel jsem narychlo do Cz,jelikož jsem měl úmrtí v rodině a neměl jsem nějak náladu,ani přístup na net.Takže folii jsem kupoval od zdejšího člena Capy,tak ho zkuste kontaktovat,měl jí tuším 6 m,já jsem bral 1m,tak jestli jí neprodal,tak by teoreticky mohl mít.

Odesláno

Tak jsem se dneska dokopal k zapojení DO k centrálu,myslel jsem,že to bude sranda,ale abych se dostal k jednotce,musela holt sedačka ven,ale nakonec to dopadlo dobře.Všechno jsem napjil ze spínače na výstražné blinkry,jen ovládací kabely musely k jednotce.Takže zamykám až z cca 50 metrů a i blikaj blinkry.To infra byl prostě děs.Takový ovládátka teď mám navíc na klíčích:

post-984-14109617321475_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem objednal až z daleké Číny LED žárovky,původně do burgoše,ale byli delší,takže skončily v autě,dělají zajímavý efekt.Jsou to teda jen parkovačky.

post-984-14109617851778_thumb.jpg

[upravil dne 19.6.2011 11:36 olda]

Odesláno

Tak se mi povedlo konečně sehnat kola,sháněl jsem 16ky,ale dopadlo to tak,že jsem splašil moc pěkný Gutmanny,ale v 17ce.Technický dotaz,na 306 je rozměr 205/40/17?Jen ať vím přesně,co shánět.

post-984-14109617935909_thumb.jpg

Odesláno

Zadní náprava je úplně v pohodě,při těch kilometrech aby taky nebyla,to mi připomělo,že musím udělat maznice:)Kola jsou 7x17ET 12,jsou určený právě pro 306.Jde mi jen o správný rozměr gum,ten co tam patří,ale jak jsem googlil,tak to vypadá na dobrý rozměr.:myslim

Odesláno
pokud je zadni naprava ok tak by nemel yt problem mam vzadu 215/40 a jde to s podlozkama mam ET 8 vzadu sirka disku 7 palcu vepredu bez podlozek s gumou 205/40 ET 28 :-)))

Me dokazala vzadu na leve strane skrtnou i 205ka pri velkem propruzeni s ET15 takze bych byl opatrnej s vyberem 215 bez uprav :myslim A s ET8 to musi tim spis skrtat bez uprav..

PS: Nasel jsem stare vlakno kde jsem to psal a nejen ja http://www.peugeot-club.com/topic/11113-jake-et-cko-------repra/#120676 jen si do dneska nejsem jsitej jestli to skrtalo primo o lem blatniku nebo o vrchni zakoneceni narazniku..

[upravil dne 23/6/11 23:37 AKCZ]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Oldo prosimtě jak si tam namontoval ty vejškáče....mám ten samý problém nevím kam je dát....kudy máš vedený kabely?...:-) to jdou pod vyplní?.....:-) asi to nemáš víc vyfocený jak si to dělal Předem díky

Odesláno

Ty kabely jsem dotáhl nějak pod výplní k výhybce,od výhybky to mám k velkýmu repráku:Fotek fakt víc nemám.Dneska jsem ho po dlouhý době vytáhl z garáže vyvětrat,zítra zas motorka:D

Odesláno

tak to jo díky,už vím že to jakštakš jde tak to zkusím taky....:-D

Odesláno

a jakej to je obsah je moc pěkná....:-) to je ta novější co? kolik má nalítáno km?....:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...