olda Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Tak fotka nadkolí,v rohu trošku prasklý,ale to je maličkost. Citovat
olda Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 No a nárazník,dole dost odřený,ale vzhledem k tomu jak vypadal zbytek auta to docela jde:grr Citovat
Charles Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 oldo to si byl u někoho kdo rozprodava GTI6 ?? Citovat
olda Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 JJ,byl jsem první,kdo z toho auta něco bral,mělo najeto cca 200,ale hodně zničenej,interiér nepoužitelnej,kdyby nebyly shnilý zadní lemy,tak by to auto stálo možná za záchranu,chtěl jsem ho původně odvézt celý,ale když jsem to viděl,tak jsem si to rozmyslel:roll Citovat
olda Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Jinak kdyby někdo sháněl ten podběh,tak ho mají tady,za docela dobrej peníz. Citovat
Stifler Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Díky za tip na podběh. Kvalita nebude asi nijak zázračná, ale za ty prachy to může bejt jedno. Citovat
olda Odesláno 24. prosinec 2012 Autor Odesláno 24. prosinec 2012 Tak manželka opět zaperlila,objednal jsem si střední a zadní výfuk,jelikož můj ještě origo byl s největší pravděpodobností průchozí,přepážky zmizeli,jen do vevnitř rachtalo.Tak stornovala objednávku a objednala k ježíšku tohoto ďábla Citovat
Stifler Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 Kde se takové manželky shánějí? Citovat
olda Odesláno 25. prosinec 2012 Autor Odesláno 25. prosinec 2012 Shánějí se těžce,ale dá se to,to je odměna za mojí trpělivost:D Tak mi to nedalo a vrhnul jsem se na to,když jsem sundal starý výfuk,tak jsem se nestačil divit,vevnitř vysypaný,přesně jak jsem předpokládal,ale víc než jsem předpokládal,tudíž úplně totálně,asi voda vevnitř,ale po 14ti letech provozu se není ani čemu divit.prostřední díl trubka zvrchu díra o průměru 2 cm,proto asi ten sportovní zvuk:D Dal jsem teda nový díl od Walker,koupil jsem nějaký speciální spray na výfuky,pěkně ho nastříkal,dozadu již zmiňovaný Devil. Tak jsem to byl projet,první věc,které jsem si všimnul,že je uvnitř auta slyšet,pak teda pocit,že auto jede jak z praku,pěkně tlačí do sedaček,to nepřičítám sportovnímu výfuku,ale spíš tomu,že má motor zase odpor,před tím mu bránil max.katík.Takže z mojí strany spokojenost:super Citovat
olda Odesláno 25. prosinec 2012 Autor Odesláno 25. prosinec 2012 [upravil dne 25.12.2012 18:12 od olda] Citovat
Andreww Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Samotný výfuk vypadá fajn, jen takhle je nějak moc nízko pod autem Chtělo by to zakomponovat do nárazníku Citovat
Stráňa Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Samotný výfuk vypadá fajn, jen takhle je nějak moc nízko pod autem Chtělo by to zakomponovat do nárazníku vidim to stejně Citovat
olda Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Vidím to taky tak,ještě musím doladit sklon a vzadu ho zvednout,zítra na to vlítnu,dneska jsme byli v europaparku,takže nebyl čas;) Citovat
Martík92 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Vejfuk vypadá dobře, jaký to má zvuk? Prosím tě, kde jsi kyl pro díly na GTI6, neměl by převodovku 6tikvalt? Citovat
olda Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Tak úkol splněn,výfuk zvednut,musel jsem nakonec říznout i nárazník,protože do něj zasahuje asi cenťák,foto posléze,foťáky jsou vybitý. Převodovku má,ale je zralá na generálku,ptal jsem se na ní a je v pr...bohužel to auto bylo dokurvený na poli,takže tak vypadá Citovat
Andreww Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 To je zajímavé, kolik lidí by si jelo do Švajcu pro díly [upravil dne 27/12/12 13:09 od Andreww] Citovat
olda Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Kdybych to aspoň neměl napsaný pod avatarem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.