Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ,byl jsem první,kdo z toho auta něco bral,mělo najeto cca 200,ale hodně zničenej,interiér nepoužitelnej,kdyby nebyly shnilý zadní lemy,tak by to auto stálo možná za záchranu,chtěl jsem ho původně odvézt celý,ale když jsem to viděl,tak jsem si to rozmyslel:roll

post-984-14109628529232_thumb.jpg

Odesláno

Tak manželka opět zaperlila,objednal jsem si střední a zadní výfuk,jelikož můj ještě origo byl s největší pravděpodobností průchozí,přepážky zmizeli,jen do vevnitř rachtalo.Tak stornovala objednávku a objednala k ježíšku tohoto ďábla :o

post-984-14109628637067_thumb.jpg

Odesláno

Shánějí se těžce,ale dá se to,to je odměna za mojí trpělivost:D

Tak mi to nedalo a vrhnul jsem se na to,když jsem sundal starý výfuk,tak jsem se nestačil divit,vevnitř vysypaný,přesně jak jsem předpokládal,ale víc než jsem předpokládal,tudíž úplně totálně,asi voda vevnitř,ale po 14ti letech provozu se není ani čemu divit.prostřední díl trubka zvrchu díra o průměru 2 cm,proto asi ten sportovní zvuk:D

Dal jsem teda nový díl od Walker,koupil jsem nějaký speciální spray na výfuky,pěkně ho nastříkal,dozadu již zmiňovaný Devil.

Tak jsem to byl projet,první věc,které jsem si všimnul,že je uvnitř auta slyšet,pak teda pocit,že auto jede jak z praku,pěkně tlačí do sedaček,to nepřičítám sportovnímu výfuku,ale spíš tomu,že má motor zase odpor,před tím mu bránil max.katík.Takže z mojí strany spokojenost:super

post-984-14109628639789_thumb.jpg

Odesláno

Vidím to taky tak,ještě musím doladit sklon a vzadu ho zvednout,zítra na to vlítnu,dneska jsme byli v europaparku,takže nebyl čas;)

Odesláno

Tak úkol splněn,výfuk zvednut,musel jsem nakonec říznout i nárazník,protože do něj zasahuje asi cenťák,foto posléze,foťáky jsou vybitý.

Převodovku má,ale je zralá na generálku,ptal jsem se na ní a je v pr...bohužel to auto bylo dokurvený na poli,takže tak vypadá:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...