Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O.K.tak dej vědět,co za ně,kdyžtak bych pořídil železný s těma chromovýma krytkama,na ebay je jich dost,ale ty chromový by vypadaly nejlíp:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak že chci poděkovat Koldasovi za šrouby,dorazili v pořádku a řádně zabalené:super

Povelo se mi sehnat kasli na 306,tak dostala jsem s ní včera zápasil jí dobastlit a nalakovat

post-984-14109622325562_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

A ještě jedna zajímavost z pneuservisu,chtěl jsem na ty disky přezout gumy,co byly na autě,vzorek tak 4 mm,ale servisák to odmítl při pohledu na r.v. DOT bylo 6/98 :D takže origo gumy z fabriky :o

Odesláno

Vydržely asi 13 let a auto mělo 50000 km,ale střídalo se to se zimákama,takže těžko říct.Hlavně s tím jezdil 90ti letý občan,takže kruháč na jedničku a tak...:D

Odesláno

To já taky,ale tady je to prostě tak,tohle je ještě slabý,ideální je pro švýcara nějaký benzínový 3-5ti litr s automatem,ale pak jezděj 60 a na dálnici i 80,protože to nezvládaj,jen si s těma autama kompenzujou dvouciferné IQ a pak překážej na silnici:bacha

Odesláno

jj,to máš pravdu,mám ve sklepě 17ky Gutmanny,tak jsem se rozmýšlel,jestli je dát nalakovat a koupit gumy,nakonec vyhrály cyclony,stejně najezdím přes léto tak 1000 km,tak nemá smysl řešit nějaký velký investice,na to mám motorku :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem se konečně ukecal a udělal rozvody,no čekal jsem,že to bude jednodušší,ale mám to z krku i s kladkama a pumpou.Na ropákovi byl ale lepší přístup;)Ještě jsem ho umyl no a šup zase na motorku:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ach ty 3-dvířka, je to pěkný no a na cyclonech paráda. máš na zimu jiný kola? a můžu se zeptat jak je tom tahle kárka s hmotností? já mam 5-ti dvéř stejnej motor a v TP mam 1250kg... žádnej markantní rozdíl asi nebude že?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...