Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes po nějaké době něco udělal na vozítku,uklidil jsem konečně skříňku v garáži a našel jsem tam klubovou nálepku,co jsem kdysi hledal,tak je na autě...

post-984-14109619624681_thumb.jpg

Odesláno

Dneska jsem se dokopal konečně udělat maznice na zadní nápravě a zkusil jsem polepit středový tunel karbon folií,zatím jen kousek pokusně,jak to bude držet...

post-984-14109619625706_thumb.jpg

Odesláno

jen doplnim že druhyl ožisko je v tom zuženym takže nekam mezi ložiska přibližne doprostřed taky jsme to dal a mel jsme ji i rozebranou :papa

Odesláno

jasny na fotce je to dobře ale ja když jsme to dal tak mi radily přesne dam přiklad 4,5cm od osazeni tak jen na doplneni že to nemusi bejt tak přesne :papa

Odesláno

Jelikož jsem měl rozdělanou nápravu z 205ky,maznice jsem dělal na ex 306ce,tak jsem to vůbec neměřil,zabořil jsem vrták,jak se chytnul,tak jsem vyvrtal díru,říznul závit a hotovo,práce cca 10 minut.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tu jsem sháněl dlouho,měl jsem štěstí,že nikdo jinej nedražil,dneska taky,povedly se mi pružiny KW suspensions funglovky za 8 kil,to jde,si myslím.

post-984-14109620855856_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...