Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani,

ako riesit trvalu zavadu P0299?

na krivkach pozadovaneho a skutocneho tlaku turba su len male rozdiely az na nizke otacky. Pri nich tlak turba nestupal. Este sme zistili ze hadica sania co vedie od masky do vzduchoveho filtra je odpojena...

ja to tipujem na solenoid na turbe:myslim

Dakujem

[upravil dne 8/1/11 11:59 shark734]

..... myslis si ze je chyba je v podtlaku tak co sa nanho nepozries? Myslim ze na 1.6 je dobre pristupny....

Skontroluj si podtlakovu hadicku od vyvevy k ventilu - od ventilu k turbu /napr. tahom ustami alebo jemnym tlakom pumpou-zistis tesnost hadícky-sustavy/ a ak by sa nahodou chcel ten ventil pridierat tak don vstrekni WD40 cez odvzdusnenie/klobucik/ pod ktorym je molitanovy filter./ten musis dat dole-musis klobucik podpacit / Myslim ze na skusku ci nemas turbo ko ti staci prepojit hadicky z ventilu.

Ak sa mylim opravte ma.

[upravil dne 10.1.2011 17:42 vlado-.m]

[upravil dne 10.1.2011 17:44 vlado-.m]

Odesláno

Nevím co pořád řešíš.:myslim HonzaZ ti to už psal nahoře!Zkontroluj hadičky jestli není nějaká náhodou prasklá a mrkni na banku co ovládá turbo jestli v ní není prasklá membrána! Ventil na ovládání turba najdeš zezadu na motoru. Nejlíp jde dostat ven spodem

Odesláno

zdravim pani,

ako riesit trvalu zavadu P0299?

na krivkach pozadovaneho a skutocneho tlaku turba su len male rozdiely az na nizke otacky. Pri nich tlak turba nestupal. Este sme zistili ze hadica sania co vedie od masky do vzduchoveho filtra je odpojena...

ja to tipujem na solenoid na turbe:myslim

Dakujem

[upravil dne 8/1/11 11:59 shark734]

..... myslis si ze je chyba je v podtlaku tak co sa nanho nepozries? Myslim ze na 1.6 je dobre pristupny....

Skontroluj si podtlakovu hadicku od vyvevy k ventilu - od ventilu k turbu /napr. tahom ustami alebo jemnym tlakom pumpou-zistis tesnost hadícky-sustavy/ a ak by sa nahodou chcel ten ventil pridierat tak don vstrekni WD40 cez odvzdusnenie/klobucik/ pod ktorym je molitanovy filter./ten musis dat dole-musis klobucik podpacit / Myslim ze na skusku ci nemas turbo ko ti staci prepojit hadicky z ventilu.

Ak sa mylim opravte ma.

[upravil dne 10.1.2011 17:42 vlado-.m]

[upravil dne 10.1.2011 17:44 vlado-.m]

Pocuj ked sa u teba stavim .. pozries sa mi na to? nemam ani sajnu co kde myslis :(

Odesláno
Nevím co pořád řešíš.:myslim HonzaZ ti to už psal nahoře!Zkontroluj hadičky jestli není nějaká náhodou prasklá a mrkni na banku co ovládá turbo jestli v ní není prasklá membrána! Ventil na ovládání turba najdeš zezadu na motoru. Nejlíp jde dostat ven spodem

No problem je to .. ze lahke je si to precitat.. tazsie urobit.. pretoze nemam celkom predstavu ako co :mad::o:(

• O 9 měsíců později...
Odesláno

:o stale to nema tlak? Daval si to video sprintra.Mal som firemne auto tiez sprintra a robilo to tiez :o ale len niekedy. POtom sa zistilo ze bola prasknuta hadicka, ale ja si myslim,ze tam neco bolo s elektrikou.... neviem uz co presne, mne sa to stavalo malokedy,ale kolega sa nato viac krat stazoval. Za studena som to auto neprehanal a za tepla som to nekedy tocil aj viac. Tak mozno preto sa mi to nestalo....

Asi som ti moc nepomohol,ale je to mozne ze len nejaka elektrika ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...