Dudko Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Najskôr chcem popriať všetko dobré do nového roku a každému nech sa splní čo si prial:D Pri výmene žiarovky a následnej obhliadke motora som našiel unik oleja/pridam foto/ Je to tá spodná hadica, ale je to len nad tou sponou, samozrejme že je zasratá celá hadica Odkial to slzí?? Zatial jazdím a sledujem hladinu oleja, žiadna zmena Poradte pls Dík Citovat
MotoMoto Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak na podzim jsem zjistil něco podobného též při výměně žárovky a řekl bych že to stříká víc, ale nějak jsem neměl čas to řešit a ani odkud to je. Citovat
Dudko Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Kedže sa unas oteplilo/+5/ tak som bežal k autu, odmontovať tú hadicu/od turba/ a následne dotiahnúť pásky ak by to smoklilo kôli povolenej paske Bol som to prebehnúť a znova tam bola stopa po oleji(po utretí handrou) Po mnohých nadavkach a popáleninach /tiež som mohol počkať kým motor vychladne/ som asi našiel pôvodcu slzenia /foto/ Je to určite jedno z tesnení od turba:( Ale opravte ma ak sa mýlim není asi moc dobré, keď je v hadici od turba/myslel som že je väčšie/ olej Čo to pre mňa/motor/znamená?? Citovat
Petis136 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 mě to tam taky teče,ale počkám na teplejší počasí.Olej ale na měrce tak nejak stejně.Mám termín na výměnu a po 20000 bych řekl že neubylo ani půl litru,horší je že teče gufero na spojce a to asi neošidím Citovat
Milan+ Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 No pokud se nepletu,tak ta kovová trubka s přírubou je od egr ventilu a tu se chystám zaslepit,ale nějak se k tomu nemohu časově dostat. Citovat
Dudko Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Prosím ťa Milan+, mohol by si mi vysvetliť výhody zaslepenia egr ventilu? Na zaslepenie stačí asi len kúsok plechu, nie?/velký ako príruba/ Citovat
Milan+ Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Jednoduše a jen laicky,nejdou zpět spaliny přes sání do motoru,takže se mu lépe dýchá. Někde v servisním vlákně je tam o tom více. Citovat
plaz Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 no ale na hdi cka to nedoporucujou nevim proc Citovat
Milan+ Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 No straki mi říkal at to udělám a myslím,že by nic špatného neradil. Citovat
Milan+ Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Tak včera jsem to zaslepil a jjsem zvědav jak se to bude chovat,jedu za chvilku na kuželky,tak uvidíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.