Maty Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 pánové, sháním funkční digitální hodiny, nevíte o nějakém vrakovišti na Peugeoty pokud možno na Vysočině? popřípadě i jinde ale neodkazujte mě na originál díly Peugeot, zas tak bohatej nejsem dík Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 bohuzel o vrakovisti na Vysocine nevim. Ale zdravim krajana do Jihlavy mam 30km Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Jeste me tak napadlo, jestli nahodou neznas nejakyho pana Petrika, drive delal v Jihlave v Peugeotu autoelektrikare, ted ma dilnu nekde v Jihlave,presne nevim kde, tusim ze ve Starych horach nebo na Bedrichove.Me opravoval na 406 regulaci vetraku a mel dost dilu.Pres U2U ti poslu mobil na nej a muzes ho zkusit kontaktovat Citovat
Maty Odesláno 6. leden 2005 Autor Odesláno 6. leden 2005 jo vidíš, ted mě trklo to jméno, osobně ho neznám ale vím ze má PC na auta a už jedno auto jsem u nej pře známýho na diagnostice motoru měl. Byla to Mazda 626 2.0 16V na LPG. Ale o tom že má dílnu a kde to nevím. Dík moc za číslo hned zítra mu zavolám [Editován dne 6/1/05 Maty] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.