oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 uz je to tak nejak natazeny v aute, ale je tam balast, z balastu to jde do vybojky. pak je centralni jednotka,ktera ma plus,minus, a draty na parkovacku,tady ten co je na fotce a pak jeste jeden,ale vse udelane tak,ze nejde nic zapojit jinak. nekde je zrada jen tady v tom.. a nebo v ty kostre.. Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Ukostři zvlášt kabelem balast pokud nemáš umělý Citovat
oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 jenze jak ukostrit zvlast balast? to jsou dve kabelaze a do zadny se nedostanu.. Citovat
oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 no to bych mohl zkusit,ale myslim si,ze to nepomuze a popravde se mi ten balast sroubovat nechce... Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Když myslíš že nepomůže......Tak nechtěj , potom nevím proč se tady hodinu rozepisuji....člověk ti chce poradit a ty nechceš......hmmmm Citovat
oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 se hned necerti, spis kdyz by to pomohlo, to ukostreni balastu,tak je pak v prdeli jeho el ochrana a je to na reklamaci, coz je teda super.. Citovat
oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 a tedko koukam, ze na tom barevny letaky jakoby navodu,takhle cast kabelaze vubec neni, podle obrazku pripojujou ten konektor na konektor primov aute. Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Jak říkám nevidím to ........ zapoj to jak to píšou na letíku [upravil dne 5-1-11 22:45 Přema] Citovat
oni Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 ted jsem jeste nasel, jak to zapojoval edison, je to takovy zmateny,ale zitra to zkusim nejak poresit. tobe diky za tvuj cas..... Citovat
oni Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 Ja vim, ze jsem otravnej,ale to tady opravdu nikdo nema cislo na edisona? nebo se mnou nechci komunikovat? Citovat
oni Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 tak premo mel si pravdu,az dneska jsem si vsimnul, ze nekde to zkratuje. kdyz mam rozvicene tlumene,tak mi strasne malinko sviti kontrolka dalkovejch,takze v tom bude ten problem. ale kde to hledat,nebo jak prijit na to kde je zrada.. Citovat
oni Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 takze jeste jeden postreh, kdyz mam vypojene konektory pro svetla, tak kontrolka dalkovych prisvycuje a na kabelu pro dalkove je 5,3 voltu,kdyz zapojim svetla, kontrolka nesviti,ale na kabelu je porad 2.8 voltu a myslim si ze je to dostatek pro to,aby to udrzelo ten elektromagnet. takze zrada je v aute a ne ve svetlech. ale vubec nevim na co se podivat, co by mohlo bejt spatne. Citovat
oni Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 tak nevim com to je,ale kdyz vynecham tu redukci co je na fotce a k origo konektoru pridam a napojim origo dalky ve svetlech,tak napeti zmizi a vsechno funguje jak ma..... takze mi to hlava opravdu nebere. Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Pokud je to možné(nevím na co tam je) tak ji tam nedávej...... Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 tak premo mel si pravdu,az dneska jsem si vsimnul, ze nekde to zkratuje. kdyz mam rozvicene tlumene,tak mi strasne malinko sviti kontrolka dalkovejch,takze v tom bude ten problem. ale kde to hledat,nebo jak prijit na to kde je zrada..¨¨ Je jasné že 5V je málo na sepnutí magnetu ale už moc na odepnutí........jojo bludný proud Citovat
oni Odesláno 8. leden 2011 Autor Odesláno 8. leden 2011 ale proc kdyz tam dam zarovku,tak to napeti zmizi. Ted vsechno funguje jak ma a sviti to fakt dobre... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 A aké je napätie na to kábli v čase keď ostala visieť clonka? Citovat
Edison Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Oni, drátky od clonky vedoucí od čočky jen vem a připoj uvnitř světlometu paralelně k původnímu dálkovému světlu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.