Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz je to tak nejak natazeny v aute, ale je tam balast, z balastu to jde do vybojky. pak je centralni jednotka,ktera ma plus,minus, a draty na parkovacku,tady ten co je na fotce a pak jeste jeden,ale vse udelane tak,ze nejde nic zapojit jinak. nekde je zrada jen tady v tom.. a nebo v ty kostre..

Odesláno

se hned necerti, spis kdyz by to pomohlo, to ukostreni balastu,tak je pak v prdeli jeho el ochrana a je to na reklamaci, coz je teda super..

Odesláno

a tedko koukam, ze na tom barevny letaky jakoby navodu,takhle cast kabelaze vubec neni, podle obrazku pripojujou ten konektor na konektor primov aute.

Odesláno

ted jsem jeste nasel, jak to zapojoval edison, je to takovy zmateny,ale zitra to zkusim nejak poresit. tobe diky za tvuj cas.....

Odesláno

tak premo mel si pravdu,az dneska jsem si vsimnul, ze nekde to zkratuje. kdyz mam rozvicene tlumene,tak mi strasne malinko sviti kontrolka dalkovejch,takze v tom bude ten problem. ale kde to hledat,nebo jak prijit na to kde je zrada..

Odesláno

takze jeste jeden postreh, kdyz mam vypojene konektory pro svetla, tak kontrolka dalkovych prisvycuje a na kabelu pro dalkove je 5,3 voltu,kdyz zapojim svetla, kontrolka nesviti,ale na kabelu je porad 2.8 voltu a myslim si ze je to dostatek pro to,aby to udrzelo ten elektromagnet. takze zrada je v aute a ne ve svetlech. ale vubec nevim na co se podivat, co by mohlo bejt spatne.

Odesláno

tak nevim com to je,ale kdyz vynecham tu redukci co je na fotce a k origo konektoru pridam a napojim origo dalky ve svetlech,tak napeti zmizi a vsechno funguje jak ma..... takze mi to hlava opravdu nebere.

Odesláno
tak premo mel si pravdu,az dneska jsem si vsimnul, ze nekde to zkratuje. kdyz mam rozvicene tlumene,tak mi strasne malinko sviti kontrolka dalkovejch,takze v tom bude ten problem. ale kde to hledat,nebo jak prijit na to kde je zrada..
¨¨

Je jasné že 5V je málo na sepnutí magnetu ale už moc na odepnutí........jojo bludný proud

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...