Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Operator

No hold každej máme svý názory a budeš se Vectore divit, ale taky mě pořád překvapuješ. Taky jsem v životě snad větší pako vymatlaný, jednoduchý, povrchní neviděl. A doufám, že už ani neuvidim.

[Editován dne 4/1/05 Operator]

Buď tak hodnej a běž si svoje dementní názory presentovat někam jinam, když už seš tak jednoduchej, že nedokážeš pochopit elementární principy logického myšlení a mé názory ti přídou povrchní.

Připadáš mi jako malej parchant, kterému tatínek něco zakáže a on má pak pocit, že je tatínek zlej.

Každou chvilku mi dokazuješ, že patříš do nevyvinutých, kterých je bohužel v ve společnosti pořád dost a dost.

Já chápu, že jsou lidé, kteří sledují přiblblé seriály, jsou spokojeni se správama na nově, žerou většinu reklamních triků, nejsou schopní se samostatného uvažování ve větším měřítku, než běžné denní potřeby.

Ty seš chlapče pořád na začátku, když to tak porovnám, tobě ještě pořád připadá jízda v teréním autě po městě jako dobrý nápad. Zvedá se mi z tebe kýbl.

Jestli si chceš popovídat s Marlinem, tak mu třeba zavolej a můžete spolu jet na výlet.

Ty mě odnikud vyhazovat nebudeš! Nestačim se divit, dokonce i Marlin už je pod tvojí úroveň, jo? Ha ha ha! Co ho do toho taháš?

Jsi zamindrákovanej chudák, kterej svý ego nahání urážením druhejch a nerespektováním jejich názorů. A i kdyby jsi s někým souhlasil na 100%, stejně musíš najít nějakou blbinu, na který bys ukázal, jaký jsou všichni volové, že tohle přehlídli. Takouvý š?ouraly mám nejradši. Rebel za kažou cenu, hlavně aby všechno bylo podle tebe. To bysme to dopracovali.

Pro tvoji informaci rozhodně nejsem z těch konzumních pablbů, kterým k životu stačí to, co jsi popisoval. (seriály, zprávy na nově, apod.) Ale když je s tim někdo spokojenej, budiž, jeho problém. Nebudu mu to upírat. Já si s takovým co říct nemám a tudíž je mi ukradenej. Ale neznamená to, že když uvidim, jak se někdo prohání teréňákem ve městě, že ho automaticky řadim mezi tuhle skupinu lidí. A z tebe mám chlapče pocit, že tohle nějak nerozlišuješ. A mě se zase zvedá kýbl za takovejch jako ty. Těch taky bohužel po světě pobíhá dost, ale zapla?pánbůh se v jistejch končinách mezi sebou docela slušně mydlej a je jistá šance, že se třeba vymlá?ej úplně. Bohužel do toho, aby dokázali svou věc, tahaj nevinný lidi a ty to odnášej nejvíc!

Odesláno

precital som si to cele, a mam celkom divne pocity z tohoto celeho.

nexcem odsudzovat nikoho z prispievajucix, lebo nikoho nepoznam osobne :)

vector: mozno ze nemam pravdu ale odkedy chodim na toto forum, z teba mam len jeden pocit : ty musis byt NAJSAMLEPSI furt.

presne som sa aj ja tak spraval,aj mam tendenciu takto sa spravat ale snazim sa robit ustupky , lebo vidim ze je to dost znervoznujuce :)

Odesláno

Merline, já bych to viděl jak to píšeš.Já se vší slávou vyhodil 5 litrů za 4 nový Savy a teďka zjiš?uju, že sníh viděly pouze 1x za celou zimu a zbytek je 5 + .No tak kdo je tady potom hňup. Ale věřím, že kdybych je nekoupil, tak jsou 2 metry sněhu avy všichni byste mi nadávali, že je to kvůli mně.:D

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem vector

Napsán autorem Operator

No hold každej máme svý názory a budeš se Vectore divit, ale taky mě pořád překvapuješ. Taky jsem v životě snad větší pako vymatlaný, jednoduchý, povrchní neviděl. A doufám, že už ani neuvidim.

[Editován dne 4/1/05 Operator]

Buď tak hodnej a běž si svoje dementní názory presentovat někam jinam, když už seš tak jednoduchej, že nedokážeš pochopit elementární principy logického myšlení a mé názory ti přídou povrchní.

Připadáš mi jako malej parchant, kterému tatínek něco zakáže a on má pak pocit, že je tatínek zlej.

Každou chvilku mi dokazuješ, že patříš do nevyvinutých, kterých je bohužel v ve společnosti pořád dost a dost.

Já chápu, že jsou lidé, kteří sledují přiblblé seriály, jsou spokojeni se správama na nově, žerou většinu reklamních triků, nejsou schopní se samostatného uvažování ve větším měřítku, než běžné denní potřeby.

Ty seš chlapče pořád na začátku, když to tak porovnám, tobě ještě pořád připadá jízda v teréním autě po městě jako dobrý nápad. Zvedá se mi z tebe kýbl.

Jestli si chceš popovídat s Marlinem, tak mu třeba zavolej a můžete spolu jet na výlet.

Ty mě odnikud vyhazovat nebudeš! Nestačim se divit, dokonce i Marlin už je pod tvojí úroveň, jo? Ha ha ha! Co ho do toho taháš?

Jsi zamindrákovanej chudák, kterej svý ego nahání urážením druhejch a nerespektováním jejich názorů. A i kdyby jsi s někým souhlasil na 100%, stejně musíš najít nějakou blbinu, na který bys ukázal, jaký jsou všichni volové, že tohle přehlídli. Takouvý š?ouraly mám nejradši. Rebel za kažou cenu, hlavně aby všechno bylo podle tebe. To bysme to dopracovali.

Pro tvoji informaci rozhodně nejsem z těch konzumních pablbů, kterým k životu stačí to, co jsi popisoval. (seriály, zprávy na nově, apod.) Ale když je s tim někdo spokojenej, budiž, jeho problém. Nebudu mu to upírat. Já si s takovým co říct nemám a tudíž je mi ukradenej. Ale neznamená to, že když uvidim, jak se někdo prohání teréňákem ve městě, že ho automaticky řadim mezi tuhle skupinu lidí. A z tebe mám chlapče pocit, že tohle nějak nerozlišuješ. A mě se zase zvedá kýbl za takovejch jako ty. Těch taky bohužel po světě pobíhá dost, ale zapla?pánbůh se v jistejch končinách mezi sebou docela slušně mydlej a je jistá šance, že se třeba vymlá?ej úplně. Bohužel do toho, aby dokázali svou věc, tahaj nevinný lidi a ty to odnášej nejvíc!

To je můj TH a jestli se ti to nezdá tak běž laskavě do prdele. Nepotřebuju tu řešit, tvé uchylné vize. Marlin je jenom malej kluk a nesouvisí s tim jinak, než , že si tu s nim masíruješ EGO jak seš nadčlověk. Neznamená to, že ho nemám docela rád,a že mu když budu moct třeba s něčim nepomůžu. I když třeba jeho pokusy o článk y jsou dost k pláči, beru ho jakej je.

NEDĚLÁM SI ILUZE, ŽE NAJEDNOU ZMOUDŘÍŠ, PROTO SEM TĚ PROSIL A? UŽ SE SEM NECPEŠ. Jestli nedokokážeš pochopit ani to, tak asi sáhnu k násilí, protože jiné řešení už nezbývá, teda kromě toho nechat si zasrat TH a odradit všechny co k tomu třeba chtěli něco říct.

Odesláno
Napsán autorem tomyka

precital som si to cele, a mam celkom divne pocity z tohoto celeho.

nexcem odsudzovat nikoho z prispievajucix, lebo nikoho nepoznam osobne :)

vector: mozno ze nemam pravdu ale odkedy chodim na toto forum, z teba mam len jeden pocit : ty musis byt NAJSAMLEPSI furt.

presne som sa aj ja tak spraval,aj mam tendenciu takto sa spravat ale snazim sa robit ustupky , lebo vidim ze je to dost znervoznujuce :)

Skoro každý m,á tendenci se tak chovat, protože každý logicky považuje za svůj názor za správný. Umění je v tom nejen používat argumenty, ale i umět argumentům naslouchat. Patent na rozum nemá pochopitelně nikdo z nás, ale názory mateřské školky na výletě si snad mohu dovolit shodit ze stolu mávnutím ruky. Jestli ti takové věci připadají arogantní, tak mě zase připadá jako ztráta času se jimi zaobírat a nedostat se tak k opravdovým problémům.

Odesláno

tak, ja uz mam toho dost. :mad: dejte si vy dva sraz nekde na velkem placu a tam se poperte a svoje antisympatie netahejte sem, ani na srazy, tam chci pohodu a klid.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Napsán autorem Operator

Napsán autorem Marlin

ja ted mam na aute zimi gumy, neco nad minimalni vzorek tam jeste je, ale stejne.... no, obcas s tim bojuju, ale ja ted fakt na zimni gumy nemam :( a kdyz si ted uvedomim jaka je zima, tak mam sto chuti prezout na ty nove letni co jsem dostal pod stromecek. Ted venku prsi a je teplo.

Když se ti nechtěj dávat takový prachy za new pneu, tak zkus sehnat třeba nějaký starší. Na tvý auto budou stát tak 400-500/ks a rozhodně budou v lepšim stavu než ty tvoje po 5 letech, resp. můžeš si většinou vybrat a dá se sehnat ještě slušnej vzorek.

Anebo protektory, ty stojej kolem 700/ks, ničemu to nevadí, do sněhu v pohodě. Akorát bych s nima moc nezávodil. :P

ja nemam ani na to, -10t na ucte a preyivam ye dne na den, proste nejsou many....

Dal bych tam ty nový letňáky, jsou to jediný slušný gumy co podle toho co říkáš máš.

A šel bych schánet starší zimáky, jestli nejsou prachy, nedá se nic moc dělat, leda nejezdit. Když napadne, tak v nejhoršim na letních nevyjedeš, ale dohadovat se, jestli je lepší špatné lerní, nebo zimní gumy, je...

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Co takhle tenhle thread uzamknout ?

Proč ? Nestačí Operátorovi v klidu, říct, že nechci aby už mi psal? Ne nestačí. Ale proč bránit jiným vyjádřit své názory.

Odesláno
Napsán autorem vector

Jo ještě ženský to dát do ruky.

Tyhle \"lidi\" co jsou schopný se vozit v Ofroutu po městě bych střílel bez soudu. Argument bezpečnosti sem od tebe čekal. Já si koupim tank a když náhodou něco přehlídnu, tak z tebe udělám placku, hlavně, že budu v pohodě. Budem si chvilku povídat o aroganci. Tobě už není pomoci.

Jak můžeš, tak se do mě zase navážíš a negelovaný vytuněnci v Golfu co jsou postrachem každého motoristy jsou pro tebe asi jen otázka vkusu. Myslel sem , že seš trochu debil, ale zase si mě překvapil, Ty si ukrutnej debil a už mi prosím opravdu nepiš.

[Editován dne 3/1/05 vector]

Tak přátelé tohle musím doplnit. Vylezu před krám, a za mnou stojí Ofrout jako řemen, řikám si výborně o takovejch humusech se teď bavíme. A na chodníku nějáký vožralý individuum.. motá se, apk něco huhlá rozumět mu skoro neni , tupej pohled. Řikám si táhni někam a najednou se borec sebere, sedne do ofrouta a jede pryč... eee to sou dneska věci.

[Editován dne 3/1/05 vector]

Já se zblázním - gel ve vlasech postrachem silnic... Podle offroada poznáš notorika :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Marlin

uz jsem prehazoval predek za cumak, vzadu je minimalni povoleny vzorek a predu o neco vic, ale stejne to je bida. ale je zase pravda, ze kdyz tu byl vyjimecne snih, tak jsem s tim problemy nemel a vyjel jsem vse.

No tak vidíš! Svojí první zimu za volantem jsem jezdil na totálně sjetejch letních 195/50 R15 a když napadlo, tak jsem byl jak na saních. Ale zase jsem nejezdil tolik aby se mi vyplatilo kupovat na toho Kadetta nový. Příští zimu už jsem na něj pořídil ráfky a zimní protektory a bylo to o moc lepší. ;);):papa Přeci jen pneu držej auto na silnici a na tom by se asi šetřit nemělo.

Mě tak napadá, neprodával nějaký pneu Luger když zbořil tu svou 205ku? To by mohl být podobný rozměr, ne? Třeba by ti udělal cenu. :cool:;):papa

Jooo, taky jsem toho moc nenajezdil, za tu zimu :D:D Jinak stále 2ks MATADOR 185/65R14 dohromady za 1500

Odesláno
Napsán autorem tomyka

Hadra: s tym snehom mas pravdu. Murphyho zakony su neuprosne :)

ja tez musim vymenit gumy , ale zatial auto bolo nepojazdne :)

Murphy je mistr - kdybys ty gumy nekoupiĺ, měli bychom (nejen) Vánoce na sněhu, to si piš - TAKŽE TADY MÁME VINÍKA VÁNOC NA BLÁTĚ!!! :D:D:D:D

Odesláno

To Marlin : sorry ale nemám důvod sem něco psát když to není k věci a k tomuto tématu.

Pokud si ještě matně pamatuju tak název tohoto příspěvku byl FIAT. A Vector se akorát podělil s tím jak dopadl tento Fiatek po setkání s Fobií.

A bohužel se střetl opět s Operatorem....

Opravdu se také přídávám k tomu aby se tento thread uzamknul..

A nebo tu pokračujte ale už bez nadávek...

Co si pak pomyslí navštěvníci tohoto fóra..

:mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...