Budhas Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Zdarec, potřebval bych vědět, jak se sundává koule z řadící páky...mám ji dost olezlou a teť v zimě se mi začla loupat a tak bych ji chtěl počalounit znovu, aby to nějak vypadalo...Nechce se mi za to rvát abych něco neutrhnul. Dík za infa Citovat
miko-art Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Nemaj strach. Normálne ju nasilu ťahaj smerom hore, až sa ti to celé aj s tou kožou a strieborným plastom okolo koženej manžety vytiahne zo stredového tunela. (teda aspoň u mojej 607ky to tak ide) Citovat
Budhas Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 Mě se ale jedná jen o tu \"kouli\" , nechci vytahovat celou paku i s kůží okolo ní,pokud to teda není nutný. Citovat
Tomin0007 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 vím, že u automatu to jde vytáhnout silou.....u manuálu to bude podle mě to samý, ale zkoušet to u sebe nebudu Citovat
miko-art Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 Tá guľa je spojená s kožou, takže vytiahnuť to musíš celé. Potom sa dá oddeliť od kože (je to fixnuté elektrikárskou sťahovacou páskou). A samotná guľa mi pripadá ako jeden kus, tak neviem ako to chceš počalúniť. Ja som si kúpil novú univerzálnu guľu v drevenej farbe a je to O.K. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.