Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mam dotaz,zbořil jsem si předek na mojí 406ce a budu měnit.

-kapotu,světla,masku,chladič klimy,nárazník, a ty plasty zespodu auta. A tak otázka zní je jedno jestla to bude z nového modelu,nebo se toho musí měnit víc aby to pasovalo?!!! Na vrakáči v plzni má všechno i na novej ale tvrdí mi že musím měnit blatníky! je to pravda? Na ten novej model je to levnější.

Odesláno

Zdar mam tušeni že blatniky ne jen to bude poznat new a old model ma jinde umistene ty male bočni blinkry na předelavku stačí kapota se vzpěrou (zamkem kapoty) ktera je mezi přednimi světly , světla + předelat koncovky na elektrice v autě ,předni naraznik + maska + všechny nove dily dát nalakovat.

Odesláno

blatniky se lisi jen tim, ze starej model ma bocni blinkry v cerne plastove liste dole a novej model ma blinkry v plechu vic nahore. jinak predni svetla do nich pasujou stejne

potrebujes akorat kapotu, svetla + takove plechove drzaky svetel, pricku se zamkem kapoty (asi i jine lanko otvirani), jinou vyztuhu narazniku, naraznik a masku

Odesláno

dík myslel jsem si to ale když mi ten strejda na vrakáči tvrdil že i blatníky tak jsem si nebyl jistej. Ale od toho jsou tu věciznalý a poradí:) dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...