Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no téééda,to je ale pěkná spotřeba,nu já už začínám jezdit tak nějak stabilně a taky se mi ustálila spotřeba na 5,6 a nechce to dolu,ani nahoru

To máš blbý,když ti to nechce nahoru.:bojim:D

Odesláno

Dneska cesta od Brna a zpět, relativně podle předpisů pijankovou jízdou. Spotřeba 6,4. Hozně nudná cesta, příště na to radši šlápnu ať je sranda.

Odesláno

První výsledek cesty do raichu- kufr naloženej po střechu,lyže uvnitř,3 dospělí + 1 kindr,tempomat 135 km,výsledná

sp.7,1 lt.Brácha toyota verso,dieisel,automat to samé naložení,jen bez lyží-nevešli se, spotřeba 7,8 lt.

Takře naprostá spokojenost:roker

Ten kufr prostě žeru!

Odesláno

Máš asi pravdu, jen co se počasí trochu umoudří, začnu jezdit trochu normálně. Škudlení už bylo dost.

Naprosto souhlasím - je to radost ten motor trochu prohnat - navíc to auto v zatáčkách neuvěřitelně sedí :D:D:D

Odesláno

Tak jsem teď o víkendu byl stejně jako Elton na \"jihu\" u Nových mlýnů a s velkou radostí jsem naháněl různé konkurenční značky a ta \"mrcha\" průměrná se nepohnula. Jel jsem 2+2 a plnej kufr. Nazpět jsem ještě vezl cca 200 l jižanskýho vína. Pořád 6,6 l. Bude to zatím asi tím, že jsem do teď hodně škudlil. Až dotankuju, tak dám vědět, jaká skutečná spotřeba to na tom vejlétě byla. Selským odhadem ale určitě hodně přes sedm.

Odesláno

Tak po prázdninách, kdy jsem jela k našim do Trutnova a pak zase zpátky, mi klesla dlouhodobá spotřeba na 6,9. A pak že ženský neumí jezdit. No ale zase nejvyšší rychlost max. 100-110 :(, pro mě teda nezvyklé, ráda jezdím rychleji. Ale až manže dorazí domů, bude mít ze mě radost. Bohužel z práce do práce to mám tak 10 km a ještě z kopce do kopce, takže na tom se šetřit nedá :(.

Odesláno

Teda na město a benzín je to velmi pěkná spotřeba:potlesk, ale je divné, že ti nedali do pořádku ty problémy s abs. Držím palce.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tomu se mi nechce ani věřit,to si jel jen z kopce a bez rychlosti:D:D:D

Já mám dlouhodobou 7,7 po 2700 km a už za něj víc beru ať se pěkně zajede.

Odesláno

Jel jsem ráno po 8 Zlín - Opava. Všichni ještě spali nebo byli v kostele. Cesty vymetené, takže celkem stabilní rychlost po okreskách. Sluníčko krásně svítilo, tak jsem se kochal jako Hrušinský.S tím rozdílem, že jsem neskončil v poli.:D Opravdový relax a nebylo proč spěchat.

Spotřeby po 125km neuvěřitelných 5.7l ve dvou.:roker:roker:roker Majitelé dieslu můžou závidět.:potlesk:potlesk:potlesk

Večer nazpět už větší provoz, takže dohromady těch 6.0l.

Navíc jsem tankoval na zpáteční cestě v Hranicích na doraz. Cena na Shellce ještě 34.5.- a po ujetých cca 35 km mi to ukázalo dojezd ještě 1040 km a to jsem nejel z kopce. Ovšem než jsem projel Zlínem domů, tak to bohužel spadlo na ubohých 960km:fnuk:fnuk:fnuk

Jsem zvědav, kolik to vypije až se to pořádně zajede.:myslim:myslim:myslim

Odesláno

2 Vastug: hele, koukni se pro jistotu pod kapotu, fakt ti tam nedali omylem diesel? Spotřeba tomu teda sakra odpovídá... :roll

Mnooo, asi bys to poznal u čerpačky, takže se omyl asi nekoná... :D

Gratuluji k lehké noze a co si budeme nalhávat i k vydařenému kousku motoru... Ať ti to vydrží! :papa

jl

Odesláno

Máš tam dvě počítadla.Já mám to první nechaný od začátku-to je těch 7,7 a pak si občas vynuluju to druhý a nejmenší

zatim 7,1 lt.A představa,že se dostanu pod 6 lt-pro mě říše snů.Je teda fakt,že na hory sem jel na zimákách a v plnej náloži 4 osoby.Tvrději,že o půl lt.by měla spadnout na těch Michelinech z výroby.Ale i tak sem čekal,že budu někde okolo 9 lt,takže naprostá spokojenost. HLAVNĚ TO TICHO !!!!!:D:D:D:D

Odesláno

Aby to zase nevypadalo že vyjel dědek s babkou a kupou vajec na výlet. :DProvoz fakt nebrzdím, ale ani moc neblbnu. Když mě to chytne tak to proženu, ale když mě nic nehoní, tak zkouším rekordy v nízké spotřebě.:aut Chce to fakt lehkou nohu, plynule přidávat a moc to nevytáčet. Když vidím značku obce s předstihem vyřadím a dojíždím. Ale i tady mám ještě rezervy.5008-ka je dost těžká, takže dojezd je tam opravdu velký.Musím to dopilovat:myslim.

Předtím s 307 sw za stejných podmínek jsem tu trasu ujel nejmíň za 5.8l.

A ještě předtím s feldou kombi to samé.

S feldou jsem byl 7 x v Chorvatsku v pěti a to jsem švihal a nehleděl na spotřebu. Namačkaní a bez klímy, no hrůza jen si na to vzpomenu. Tehdy mě do kopce všichni předjížděli a já je pak zase z kopce předpisy nepředpisy. Teď už jezdíme z 90 % ve dvou a 5008 je pohodlné, prostorné rodinné auto. Takže si tu jízdu fakt vychutnávám a užívám si to.:roker Není kam spěchat.:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...