Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prostějov-Brela-Prostějov 6,0 l, 2 dospělí+2 děti, kufr po strop. (SLO objezd dálnice, zpátky po staré přes Plitvice),

Měřeno způsobem plná-plná.

Odesláno

Koukam ze co tady ctu tak pocitac keca o cca 0.3l vsem :-D

Ale i tak jsem mel nejmensi spotrebu ze vsech :-D

To bylo porad reci kdyz jsem porizoval nove auto > nekupuj si velke auto bude zrat ... Vem male (to ze kocarek apod se tam nevejde bylo pro ne vedlejsi)

Nakonec jsem mel i s velym autem + jsem bral vsem jeste veci, protoze do jejich aut se proste nevesly nejmensi spotrebu :-D :-D :-D

Odesláno

Včera jsem ujel na nádrž do rosvícení rezervy, u mě před barákem, přes 850 km. Nechápu jak. To jsem valil z HR do dálnicích 130-150. kolik bych asi ujel na nádrž kdybych dodřoval maximum do 130:myslim Auto mi dělá samou radost.

Odesláno

Kdyz jsem jel predpisove ujel jsem na nadrz pres 1000km nez jsem potreboval tankovat. Byl jsem uz v cervene, ale jeste me auto neupozornilo. Tankovali jsme protoze ostatni brali a tak jsme se pridali

Odesláno

Praha - Žamberk - Pezinok - Nitra - Praha (tam i zpět mimo slovenské dálnice, ale zpět normálně po D1), celkem 929 km s nějakým popojížděním, podle PP 6.2l, reálně 6.27l. Jinak do Žamberka jsem měl 6.8, protože jsem to v pátek večer po D11 valil hodně rychle(150-170), neb jsme dost spěchali. Tankoval jsem do plna naposledy u benziny v Týništi nad Orlici (za 35.30, dost dobrý) a kousek před Brnem se mi objevil dojezd 1000km. Teď mám od tankování najetých 807km a PP stále ukazuje dojezd 140km, což asi v Praze nejspíš nedám, ale i tak je to fajn. Světýlko ještě nesvítí. Spotřeba od tankování podle PP (ted od toho Týniště, za cca 790km) byla 6.0

Též jsem spokojen. Mimo město a dálnice se v pohodě dostanu pod 6l a to docela výrazně.

Odesláno
Praha - Žamberk - Pezinok - Nitra - Praha (tam i zpět mimo slovenské dálnice, ale zpět normálně po D1), celkem 929 km s nějakým popojížděním, podle PP 6.2l, reálně 6.27l. Jinak do Žamberka jsem měl 6.8, protože jsem to v pátek večer po D11 valil hodně rychle(150-170), neb jsme dost spěchali. Tankoval jsem do plna naposledy u benziny v Týništi nad Orlici (za 35.30, dost dobrý) a kousek před Brnem se mi objevil dojezd 1000km...

Jj, u Tyniště mají pěkné ceny. ;) Zajímavé že rozdíl oproti Žamberku je někdy i koruna. A to je to taky Benzina. Jel jsi přes Suchý vrch na Šumperk? Jestli jo, tak se divím, že šla spotřeba dolů. :D Zdravím ze Žamberka. :papa

Odesláno

Nene, jel jsem z Žamberka do Libchav na 14tku, do Ústí, Svitav a do Brna. Ale jel jsem přes pezinbabu a spotřeba se nehla, ono když ti nahoru stoupne, dolů jedeš zase brzdíš motorem, to skoro nežere. Jo Týniště je moje oblíbená zastávka ;) . Ty ceny dělá EuroBit v Lípě, ostatní se musí přizpůsobit. Benzina v Týništi je o 30-40h výše a Benzina v Kostelci mám občas stejně nebo o 50-60h více. A Benzina v Třebechovicích taky... V Žamberku už je zase draho, je to víc než koruna, myslím, že bylo 36,7 :(

[upravil dne 14.7.2014 11:29 od Pacho69]

Odesláno

Pokud jsi nemusel do Žamberka, tak jsi to měl vzít před Vamberkem na kruháči prvním výjezdem na Ústí nad Orlicí a byl by jsi na 1/14. Ale to určo znáš. ;)

Jj v Žamberku je draho stále. Když nemusím, tak tady netankuju.

Odesláno

Taky zdravím, i když teď už to je i jinej kraj...:myslim

Dyckinky mě pobaví, když vyjedu na kopeček (Kopeček) a tam se změní povrch vozovky :D

[upravil dne 14.7.2014 12:32 od Pacho69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...