Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Průměr 2hdi mám 5,6 l

Nejake mate zazracne spotreby na 2.0 HDi co citam. Ja som niekde na cca 6,5 l pri beznej jazde. Viem ist aj za 5,5 no to uz je take veeeeeeelmi pomale tempo. Urcite zohrava rolu aj sprevodovanie - aj taka 508 ma oproti 407 s rovnakym motorom o cca liter mensiu spotrebu. :myslim Jubilejny 1000 prispevok.

Martinsk spokojny s autickom?

[upravil dne 9.1.2013 14:37 od tomike]

Odesláno

Jo když nejzdí po městě a po dálnici, klidně může mít 5.6 s průměrnou rychlostí třeba okolo 70-75 km. Jak přidáš dálnici, pod šest už to nebude a jak město tak se lehce přiblížíš k sedmi.

no 508 je o 300kg lehčí auto a 5008 je TGV, kdežto 508 je spíš drezína, o 25 cm nižší. Někde se to projevit musí.

• O 2 týdny později...
Odesláno
tak a mám tu první nádrž vyjetou pouze po městě.....jsem spokojený, spotřeba 8,2 l / 100 km :)

Ty jsi teda masochista ;) Ale je pravda, že jak začly padat trakaře, jsou silnice v Praze o poznání prázdnější.

Odesláno

nejsem, už to dál sledovat nehodlám

jen mne strašně zajímalo, za kolik budu jezdit teď, když jsem 5008čku pořídil mimo jiné proto, abych ušetřil

předtím jsem totiž měl Mazdu 6 kombi s 2.5 l benzínovým motorem, která po městě jezdila za 15 a mimo město za 8

Odesláno

jsem to myslel s tím ježděním po městě (Praha).

Ono je to otázka použití, pokud budeš s takovýmto dieslem jen každé ráno vozit děti 10km do školy odpo zpět plus na nákupy, projeví se brzy náklady jinde (FAP) a v autě bude v tomhle počasí pořád zima a motor si to odtrpí, protože se neohřeje. Prostě každý auto má něco. 2.5 l atmosféra od mazdy urřitě předla jak hodinky, nemá žádnou dvouhmotu, žádný turbo, žádnej FAP...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...