Maty Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 zdravím v novém roce když zapnu klíček a ventilátor mám na minimum tak hrozně vrčí, tak nevím jestli je to normální, myslím že se síla zvuku stupnuje, jak ste na tom vy a nebo co s tím? dík Citovat
Maty Odesláno 2. leden 2005 Autor Odesláno 2. leden 2005 to vím že se točí pořád ale vydává u toho hrozný zvuky a co to je w40? to je nejaka vazelína? a to ho mám celej rozebrat? Citovat
Guest Masinka Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 je to wd40, ale nepomuze to , mozna chvilkove,tohle jsem resil na 405, nakonec jsem musel dat novej vetrak, protoze jsem nenasel zadnou vhodnou latku, kterou to namazat a pri mojich pokusech jsem vetrak zadrel. Citovat
Bizzi Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 WD40 je mazaci \"olej\" ve spreji. Prodava se skoro vsude. neni sice tak uplne zrout koroze,ale kdyz ti nejde neco povolit (srouby, matky\" tak to tim nastrikas a jde to lip. zkus to rozebrat, promazat (nejakym olejem, bo WD40 asi vyprcha) a uvidis. Kamosovi to taky u skodky 120:D desne rvalo a pomohla jenom vymena Citovat
-=Michal=- Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 Ještě jeden tip. Myslim, že lze elektromotory dát autoelektrikářum (bastlířum) a jen vyměněj ložiska. Takhle jsem to udělal u alternátoru Opelu Astra r.v. 95 a jak pak krásně dobíjel Citovat
Maty Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 jo díky za rady, za jízdy to zatím slyšet není a až bude tak zesílím rádio:D ne, mrknu na to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.