tomyka Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 vsicko najsamlepsie do noveho roku vam prajem a hlavne vela stastnyx kilometrof s vasimi milasikmi s levickom v znaku asik som tu bol prvy v roku 2005 Citovat
romo11 Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 pripajam sa...prajem vsetko naj v novom roku Citovat
P205XR Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 já jsem se strasně ožral - včera a vlastně i dneska VSE NEJLEPSI :cool: Citovat
Marlin Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Napsán autorem P205XR já jsem se strasně ožral - včera a vlastně i dneska VSE NEJLEPSI :cool: taky, nejsem zvylej chlastat preju hodne najezdenych km v roce 2005 a at auticka slapou jak maji Citovat
white Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Ta já se také připojuji k přání všeho nej nej a hodně štěstí na našich silnicích. A? jsme s těmi lvy hodně spokojeni a neutíkáme k jinejm značkám. A také co nejmíň hádek tady na foru, tímto zdravím i ty co už tu mezi nás nechodí, protože věřím že se sem stejně občas alespoň pasivně dívají. GOOD LUCK and GOOD YEAR 2005 Citovat
John Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Taky se přídávám a přeji všem členům i nečlenům peugeot clubu vše nej v novém roce 2005. Hodně štěstí zdraví a mnoho štastných kilometrů s vašimi miláčkami. :D :papa Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Samozřejmě se taky připojuju s přáním, a? ten letošek zvládneme prožít v pohodě a v klidu a až budeme za rok dělat inventúru, tak a? jsme v plusu s příjemnými zážitky a špatné zážitky v inventúrním zápise a? nemají ani kolonku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.