Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz to bude opotrebeni turba tak s tim jezdi.Ale at si to nekdo poslechne.Muze to byt samozrejme neco jine....

Opotrebeni, na diag nezjistis.Tlaky tam extra nemizi.

Odesláno

straki ale to najskôr zajtra, zajtra chcem skúsiť nejako skontrolovať, či mi hydraulika riadenia nejako neuniká do manžiet riadenia...to stačí zhodiť z nich eskapásky?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No dnes som sa opäť tomu trošku povenoval.....zhodil som zospodu ten alobalo-tepelno-izolačný kryt zbytočne myslel som že tam niečo zistím....ale zistil som tri veci: odpojil som spodnú hadicu od intercooleru a vytieklo mi cca pol deci oleja, zidtil som potečený motor olejom od toho sofistikovaného zariadenia-asi dávkovača vzduchu, kde sa pripája horná hadica od intercoolera, zospodu som tam zbadal taký malý nátrubok, ako by tam mala byť napojená hadička ktorá by ten olej, ktorý vytlačí z intercoolera až hore, a aby sa nedostal do sania, tak zrejme tam vytečie....také niečo ako hadička z paliv. filtra....neviem, či tam má byť, no a to hvízdanie: keď pridám plyn, a držím trošku stlačenú spodnú hadicu k intercooleru, tak ešte akoby zmäkla...podtlak, ale v momente, keď pustím plyn, tak zrejme zatvorí škrt. klapku, a vtedy tú hadicu natlakuje a zahviždí to, kým neklesnú ot na voľn. a neklesne v nej tlak...neviem, kam sa odvádza vzduch z turba po pustení plynu a zatvorení škrtiacej klapky?

[upravil dne 6/4/11 22:46 fifi]

Odesláno

Neviete ma dať do obrazu čo s turbom, dole z hadice od intercoolera mi vytieklo cca 0.5-1.0 dcl oleja a dávkovač bol celkom slušne zasr...tý tým pádom aj vstreky..keď saje olej...mám meniť turbo, bojím, aby mi ten sajrajt nasávaný nezničil piesty, krúžky a ventily

[upravil dne 10/4/11 14:35 fifi]

Odesláno

Ted ho zrovna menim.....

Dame foto?????:D:D:D

EDIT: Ne na svem auti.Pan si to koupil v super stavu z bazaru a po najeti cca 500km turbo ko FAP ko katik ko...

[upravil dne 12/4/11 14:20 straki007]

Odesláno

Aj ja chcem vymeniť asi :roker daj fotky, sakra to čo všetko musíš povyhadzovať, aby si dostal turbo von?

[upravil dne 12/4/11 18:49 fifi]

Odesláno

dve hoďky? to nemyslíš vážne...išlo von aj riadenie? alebo čo všetko....Ty nemáš čas ku mne prísť tak aspoň poraď straki

Odesláno
dve hoďky? to nemyslíš vážne...išlo von aj riadenie? alebo čo všetko....Ty nemáš čas ku mne prísť tak aspoň poraď straki

naco riadenie... nemusi ist von riadenie...

ak nemas utahovacie momenty, popis montaze a spravne uhly vedenia trubiek tak neviem ci by som to niekomu odporucal robit kto to este nerobil...

[upravil dne 12/4/11 20:18 Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...