Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Používá někdo tento STB od UPC?

Recommended Posts

Odesláno

Cca 2 měsíce používám tento settopbox https://www.upc.cz/televize/hdpvr/ a momentálně řeším problém, na který jsem v manuálu nenašel odpověď:

Dají se filmy nahrané na hard-disk přehrát na jiné medium (DVD apod)? Paměť se docela plní a podle mě musí jít ty filmy někam přemístit - kámoš mě ale přesvědčuje, že je údajně možné, že UPC ukládání filmů na jiné médium nepodporuje z důvodu autorských práv (což zní docela realisticky).

Odesláno

Já mám ten starší, co dávali před několika lety a jde to normálně propojit s PC.... a k kdyby to nešlo standartní cestou, je v tom pořád HDD, takže po rozebrání půjde normálně připojit k PC....

Odesláno

Medvěde: nejlepší bude vytáhnout HDD a vzít ho pod lupu k někomu kdo se vyzná v PC... čistě teoreticky by tam mohl být linuxový soub. systém a pak už je jen otázka, v jakém formátu budou nahrané filmy :)

Odesláno

Ten starej nahrává v běžným formátu co ti přehraje každej pořádnej přehrávač, takže v tom problém není... Jak je to u tohohle nového kousku nevím, ale nemyslím si že by to bylo něco s čím bych si já nebo většina lidí neporadila... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...