Medvěd Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Cca 2 měsíce používám tento settopbox https://www.upc.cz/televize/hdpvr/ a momentálně řeším problém, na který jsem v manuálu nenašel odpověď: Dají se filmy nahrané na hard-disk přehrát na jiné medium (DVD apod)? Paměť se docela plní a podle mě musí jít ty filmy někam přemístit - kámoš mě ale přesvědčuje, že je údajně možné, že UPC ukládání filmů na jiné médium nepodporuje z důvodu autorských práv (což zní docela realisticky). Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Já mám ten starší, co dávali před několika lety a jde to normálně propojit s PC.... a k kdyby to nešlo standartní cestou, je v tom pořád HDD, takže po rozebrání půjde normálně připojit k PC.... Citovat
Pata Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Medvěde: nejlepší bude vytáhnout HDD a vzít ho pod lupu k někomu kdo se vyzná v PC... čistě teoreticky by tam mohl být linuxový soub. systém a pak už je jen otázka, v jakém formátu budou nahrané filmy Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Ten starej nahrává v běžným formátu co ti přehraje každej pořádnej přehrávač, takže v tom problém není... Jak je to u tohohle nového kousku nevím, ale nemyslím si že by to bylo něco s čím bych si já nebo většina lidí neporadila... Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Jde to. Používaj se na to postupně asi tři SW. Potíž bude hlavně v USB. Je ve ver. 1.1, takže příšerně pomalý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.