Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problem-budiky-vycentrovat (vyriesene..)dotaz

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,tak zase som raz nieco dojebal...

Chcel som podsvietit budiky na modro,a ako som dal dole rucicky,tak som ich tak isto dal aj naspat,do tej istej polohy,lebo su tam take zarazky,a uz sa mi hned nezdalo ze su tam nejak divno,tak som to skusil dat do auta, a ukazuje to vsetko uplne na p....

Palivo ukazuje uplne mimo,jedine co asi funguje je otackomer,ten ide spravne,teda aspon dufam,ale aj tam bude urcite 200otacok v p...

Pytam sa,co s tym ?! Je nejaky sposob ako to napravit ? Ako to treba vycentrovat ? ..

Dakujem pekne :(

[Edited on 29/12/10 17:10 KapriQ]

Odesláno

Hmm no tu nadrz to ma napadlo ze jedine to tak spravit, ale neviem ako,ked zoberem plnu, tak ok budem vediet ze rucicka ma ukazat plnu ale ked vypnem klucik tak rucicka zase spadne tak ako o mam vycentrovat ? :X

A tak isto otacky,cize s nakopnutym motorom a supnut tam rucicku ? A tak isto aj s rychlostou ? :X Doprdele take mam nervy jak hovado, ja ked nieco robim tak neurobim nic ale len vsetko doj...

/cital som toho hodne o budikoch ale o tych zarazkach som nikde neprecital ani prd,a mna to vobec nenapadlo som debil

[Edited on 28/12/10 22:25 KapriQ]

Odesláno

ok,diky uz to mam hotovo a nebolo to az take hrozne:)...

Teplotu ked sa zohrial motor,otacky tak isto...na 800,rychlost podla gps a dal som nieco navyse..A nadrz? Zatial som dal tak kolko by tam malo byt, lenze dosiel som na jednu vec, vycentrujem to podla rezervy lebo plnu neviem kedy budem mat :D lebo som skusal dat rucicku uplne dolava a stale nesvietila rez,to znamena ze rezervu ukaze cidlo a da impulz do ziarovky na rezervu,aspon teda myslim ze by to tak malo byt,alebo sa mylim:) inak podsvietenie hotove...

Odesláno

Ako to je s tou rezervou ? Ona zacne davat rezervnej kontrolke impulz podla cidla ? Alebo sa to riadi podla rucicky, neviem ci som to napisal spravne ale snad ste pochopili co sa pytam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...