Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední světla na 306 Valeo-sháním

Recommended Posts

Odesláno

to se zde bavite o tech folii,co se teplem smrstujou a lepej? ja bych mel zajem omatnou cernou na celou strechu u svy 306, zalezi kolik by vysel materiel, protoze v LBC mi to udelaj za 2400 a je v tom matros i prace a zaruka na 10 let.

Odesláno

Jinak kdo by chtěl mam tý 3M carbonky doma ted něco kolem 6metrů. Podařilo se mi jí sehnat poměrně za levno klidně se o ní podělím cena by byla cca 1200kč 1x1,22m řežu jí po celých metrech

Odesláno
to se zde bavite o tech folii,co se teplem smrstujou a lepej? ja bych mel zajem omatnou cernou na celou strechu u svy 306, zalezi kolik by vysel materiel, protoze v LBC mi to udelaj za 2400 a je v tom matros i prace a zaruka na 10 let.

za taku cenu je to celkom fajn, mas to urobene profi so zarukou a kedze lepenie strechy je dost narocne, treba vediet ako foliu natahovat a vyhrievat tak riskovat, ze to nezvladnes nestoji zato.

Odesláno
A máš tu strukturovanou Oracal,nebo hladkou tištěnou?Kdyby byla ta Oracal,tak mám zájem.

[upravil dne 23.3.2011 17:45 olda]

mam strukturovanou od 3M dinoc. oracal je to stejný jen 3M by měla být kvalitnější.

Odesláno

za taku cenu je to celkom fajn, mas to urobene profi so zarukou a kedze lepenie strechy je dost narocne, treba vediet ako foliu natahovat a vyhrievat tak riskovat, ze to nezvladnes nestoji zato.

Šikovnej člověk se toho bát nemusí. jen je třeba dát bacha na přehřátí folie aby mu nepraskla. a za tuhle cenu si může koupit folii na dvě střechy.

Odesláno

To bych měl zájem tak o metr,chtěl bych polepit sloupky,stříšku a něco v interiéru,myslím,že do těch světel to nebude dobrá,protože je tahle jen do 50ti stupňů,ale možná je nechám modrý,uvidím.Dalo by se to nějak poštovně pořešit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...