oni Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 to se zde bavite o tech folii,co se teplem smrstujou a lepej? ja bych mel zajem omatnou cernou na celou strechu u svy 306, zalezi kolik by vysel materiel, protoze v LBC mi to udelaj za 2400 a je v tom matros i prace a zaruka na 10 let. Citovat
Capy Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Jinak kdo by chtěl mam tý 3M carbonky doma ted něco kolem 6metrů. Podařilo se mi jí sehnat poměrně za levno klidně se o ní podělím cena by byla cca 1200kč 1x1,22m řežu jí po celých metrech Citovat
olda Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 A máš tu strukturovanou Oracal,nebo hladkou tištěnou?Kdyby byla ta Oracal,tak mám zájem. [upravil dne 23.3.2011 17:45 olda] Citovat
slavco25 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 to se zde bavite o tech folii,co se teplem smrstujou a lepej? ja bych mel zajem omatnou cernou na celou strechu u svy 306, zalezi kolik by vysel materiel, protoze v LBC mi to udelaj za 2400 a je v tom matros i prace a zaruka na 10 let. za taku cenu je to celkom fajn, mas to urobene profi so zarukou a kedze lepenie strechy je dost narocne, treba vediet ako foliu natahovat a vyhrievat tak riskovat, ze to nezvladnes nestoji zato. Citovat
Capy Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 A máš tu strukturovanou Oracal,nebo hladkou tištěnou?Kdyby byla ta Oracal,tak mám zájem. [upravil dne 23.3.2011 17:45 olda] mam strukturovanou od 3M dinoc. oracal je to stejný jen 3M by měla být kvalitnější. Citovat
Capy Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 to se zde bavite o tech folii,co se teplem smrstujou a lepej? ja bych mel zajem omatnou cernou na celou strechu u svy 306, zalezi kolik by vysel materiel, protoze v LBC mi to udelaj za 2400 a je v tom matros i prace a zaruka na 10 let. za taku cenu je to celkom fajn, mas to urobene profi so zarukou a kedze lepenie strechy je dost narocne, treba vediet ako foliu natahovat a vyhrievat tak riskovat, ze to nezvladnes nestoji zato. Šikovnej člověk se toho bát nemusí. jen je třeba dát bacha na přehřátí folie aby mu nepraskla. a za tuhle cenu si může koupit folii na dvě střechy. Citovat
olda Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 To bych měl zájem tak o metr,chtěl bych polepit sloupky,stříšku a něco v interiéru,myslím,že do těch světel to nebude dobrá,protože je tahle jen do 50ti stupňů,ale možná je nechám modrý,uvidím.Dalo by se to nějak poštovně pořešit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.