Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední světla na 306 Valeo-sháním

Recommended Posts

Odesláno

Take svetlo si v pohode vyrobis doma sam ;) ... par ludi ich tak ma spravene, chce to len trocha sikovnosti :)

Samozrejme za predpokladu ze svoje nemas znicene a hladas nahradu :papa

[upravil dne 28/12/10 20:09 Qcko]

Odesláno

To vím,že jdou vyrobit,ale mám model ještě bez čirý optiky,takový vroubkovaný plast,takže chci světla tak i tak koupit,jelikož je auto antracit,tak chci tyhle tmavý.

Odesláno

A pak že to prý každý věděl. Dával jsem do pokecu odkaz na ten výprodej u ACI a tyto světla tam byly za necelé 2k za sadu:o 306gti6 je koupil, tak čekám až dá foto na autě. Je pravda, že psali černý design, ale přišly modré.

[upravil dne 29/12/10 09:24 Andreww]

Odesláno

No tak ta modrá nic moc.Ale napadla mě taková asi blbost,ale když by se ten rámeček polepil karbonovou folií,vydržela by ta folie něco při těch teplotách,nebo by šla za chvíli do kytek?

Odesláno

olda: folie urcite nie, zhorela by tam postupom casu... to uz si dat rovno ten ramik vyrobit z carbonu, niekto si tu daval robit dost veci z carbonu na 406, myslim ze BrankoKK :papa

Odesláno

To jsem si myslel,že by folie shořela,proto jsem psal,že to je blbá otázka:D.Jinak to nechci nějak hrotit,chtěl bych si jen něco vkusně vytvořit na autě a nekazit origo vzhled.Ale ta čirá s černým rámečkem by se mi líbila.;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže světla sehnány,někdo vrátil jedny do Aci,takže už jsou u našich,teď mi bude pár měsíců trvat,než je vyzvednu:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...