KapriQ Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 No fajn,ale co s tym lakom ktory sa mi odlupuje, a vacsinou to je na takych miestach medzi naraznikom a karoseriou atd,proste na zahnutych miestach, ach keby to poriadne nastriekali,co stoji streknut cele auto bajvocko?... Neviem ci sa to robi tak ze sa to nejak osmirgluje a len trosku strekne ... nemam s tym skusenosti ale sere ma to,lebo to auto vyzera z dialky krasne a ked sa nato clovek pozrie z blizka tak to je jak ... pest na oko Citovat
KapriQ Odesláno 13. leden 2011 Autor Odesláno 13. leden 2011 Takze mojmu fesakovi som spravil novu STK:)..na 2 roky snad pokoj Nahodil som nove ziarovecky aby sme lepsie v noci videli - H7 dialkove,stretavacky + H1 do hmloviek- su to ELTA Blue sada, ak budem mat cas prihodim foto Teraz sa chystam ist varit rezonator, pojdem spravit interier - dam kozenku ako tapacir dveri,kupil som potahy - ked bude komplet foto dodam a samozrejme aj zvuk s rezonatorom A pojdem fesakovi vymenit servo olej ... Ale co ma este trapi a neminie je bohata zmes, takze to musim riesit + zadny brzdny valcek je asi K.O. a este pojdu nove rozvody dalsi mesiac... Inak tie ziarovky su uplne skvele:). Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 Ty žárovky sou bomba.Mám také od elta H7 100w white v potkávačkách i dálkách a nemůžu si vynachválit.i životnost je dlouhá.Hlavně krásně vidíš na cestu a neoslňuješ.Jen tak dál a přidej foto Citovat
KapriQ Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Tu je fotka parkovaciek, je to na prd, nemal som cas to fotit, dnes vecer sa to pokusim este nafotit, dal som tam vysokosvietive ledky - samozrejme BIELE ... Za modre pokuty dostavat nechcem a modre ma fakt kazdy ... Je to krasne ... a robota na 5 minut ASpon jedna fotecka Takze dnes sa pripravujem na varenie rezonatoru namiesto katu - dovod ? Rozsypany kat a ma to strasny zvuk,tak spravime trosku vylepseny sound : (potom postnem aj zvuk - video) Dalej co dnes spravim je vymena oleja v serve - stary uz je strasne husty a ide hrozne tazko v minusovych teplotach volant teraz ide krasne. Uvidime ako pojde s novym Chcem dat dvere do kozenky, ale nebude to take jednoduche ako som si myslel, takze to dnes asi pojdem dat pani calunicke uvidim co s tym spravi . Zatial iba predne, kedze nie su €€€ ... Zaciatkom februara pojdu nove rozvody - zrejme nove cidlo teploty chl.kvapaliny a nova lambda. No lambda sa asi odlozi aj na Marec ... Citovat
KapriQ Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Takze RESULT : Servo olej vymeneny, myslel som ze toje robota 10 min a prehuplo sa to skoro na hodku - preco ? Olej absolutne samovlone nevytiekol, bol taky zasraty ze mu bolo treba pomoct vzduchom .... Vysledok ? Nad moje ocakavania , ide uplne lahucko ,krasne ... bomba !!! Rezonator : Vymena bola trosku zdlhavejsia ale nakoneic vsetko dobre dopadlo, auto ma konecne trochu normalny zvuk, pri normalnej jazde to ma len taky jemny hrubsi zvuk. Ked to presliapnema fakt nato dupnem tak to nema ziadny tuzerzsky zvuk ako z lesenarsej rury ale fakt krasny decentny zvuk ako sa patri taktiez zvuk nad moje ocakvania. Vykon ? Neviem posudit, urcite to nieco na vykone dalo, ma to nieco doseba, uz len to ze motor na volnobeh nejde na 800ot. ale na 900+ to znamena ze fakt sa rychlejsie vyprazdnuju valce, este ked tam dam bavlnenu vlozku tak to bude super. Nejake foto z montaze. SKoda ze som nechal dig. fotak doma, fotene mobilom Priprava : A FINITO : Video (zvuk) pridam co najskor sa bude dat,kedze na mojej laske sa opravuju zadne brzdy ... [upravil dne 18/1/11 08:50 KapriQ] [upravil dne 21/1/11 09:26 KapriQ] Citovat
KapriQ Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Takze oprava zadnych brzd ma vysla na hodne draho - 150eur .. Komplet vymenene vsetko... co uz... Zajtra sa mi snad podari uz nahodit nejake to videjko a dalsi mesiac by som chcel spravit audio.. Citovat
KapriQ Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Konecne navareny rezonator a nejake to videjko, ma to krasny zvuk ale na videu to nie je ono v reale to znie lepsie. Ohodnotte sami Z vonku, na mieste : Sprint : Z vnutra - sprint : V reale to znie ovela lepsie ... Ani na fotaku to nezachytilo dobre zvuk ani na mobile a videokameru nemam:) tak aspon nieco [upravil dne 25/1/11 06:05 KapriQ] [upravil dne 25/1/11 12:34 KapriQ] Citovat
Slipkont Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 ten zvuk naprosto parádní !!! asi si vezmu inspiraci na tu mou 405ku ... pokud nevadí Citovat
Dadadavid Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Je to krasa,jsem rad ze jsem dobre poradil ,ted jeste zmer tu spotrebu abys to popripade taky co nejdriv vyresil... Citovat
lacek206 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Super chválím zadaril sa ten správny zvukový efekt Citovat
KapriQ Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 velmi pekne dakujem \"Dadadavid\"-ovi ktory ma do toho nahovoril, mas u mna na sraze pivko S tou spotrebou este neviem,lebo teraz som tankoval ale blaznil som sa na aute vid. videa ... takze snad dalsi tyzden sa mi to podari ... Ale v meste na tie moje 2kilometrove poskakovacky so studenym motorom budem mat asi stale spotrebu 16l Citovat
KapriQ Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Tak tapacirovanie mi zabralo 2 tyzdne, ani som necakal ze to bude take zdlhave(Nikto u nas v meste to nevedel spravit,az nakoniec, volalaa...), zatial mam iba predne dvere nakolko som uplne out of money ... Vyslo ma to na 30eur a to iba robota - kozenka 15€ + rucky ktore boli pvoodne sedej farby som strekol do ciernej... ale myslim ze to stoji zato : Tu je detail zakonecnia,dal som tam kabel vyzera to suprovo Na auto to nahodim spolu s novou hudbou co som objednal, cakam na tieto repraciky ... HERTZ DSK 165 - klasika + alpine = vyborny vyber ... + samozrejme tlmiace asfaltove platy ! Hertz DSK 165 Alpine CDE 120r Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 jeee, ty tapecy vypadaji jako ty na mem byvalem sedanku (ale nemel jsm kozenku, jen barvu) Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Nechcem sa dotknut toho co ti to tapaciroval, ale ten spodok je strasne odflaknuty ...ale inak to vyzera paradne Citovat
Stráňa Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 vypadá to pěkně, ten spodek se mi zdá taky nějaký odlepený, ale třeba to není , jinak ale Citovat
KapriQ Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Su tam mensie chybycky krasy ale co uz,som rad ze to tam je lebo mi to u nas v meste fakt nikto nechcel spravit a verim ze s tym bolo vela roboty, zo spodu ide este jedna skrutka, je tam vyrezany otvor ... ale nie je to moc vidiet, potom dam foto ked bude namontovane repro a tapeci ... Dakujem inak som rad ze sa Vam paci Citovat
KapriQ Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Po velkom boji som uspesne zapojil nove repraciky hra to suprovo, este nejaky mensi subik a bude to uplne super ... Trapil som sa s tym 12 hodin co myslim ze je hodne :/ ... Tu je vysledok, snad stoji zato aspon nejake fotky ako to vyzera teraz v interieri ... Fotky z tlmenia (musel som to riesit takto kedze som myslel ze mam dostatok materialu a nakoniec som prisiel ze ani nie ) Vyhybku na vyskovy repro som dal do boku nad poistkovu skrinku Fotky interier : *ja som proste detailista -> vid. AMBIPUR ! : Citovat
jamall406 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 jeste by to chtelo černy kliky a bude to Citovat
lacek206 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Toho tlmenia je tam málo ale lepšie ako nič Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.