Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Matt čierna 406tka [1.8 16V] => V koži + komplet výfuk

Recommended Posts

Odesláno

No fajn,ale co s tym lakom ktory sa mi odlupuje, a vacsinou to je na takych miestach medzi naraznikom a karoseriou atd,proste na zahnutych miestach, ach keby to poriadne nastriekali,co stoji streknut cele auto bajvocko?...

Neviem ci sa to robi tak ze sa to nejak osmirgluje a len trosku strekne ... nemam s tym skusenosti ale sere ma to,lebo to auto vyzera z dialky krasne a ked sa nato clovek pozrie z blizka tak to je jak ... pest na oko

Odesláno

Takze mojmu fesakovi som spravil novu STK:)..na 2 roky snad pokoj :D

Nahodil som nove ziarovecky aby sme lepsie v noci videli - H7 dialkove,stretavacky + H1 do hmloviek- su to ELTA Blue sada, ak budem mat cas prihodim foto :)

Teraz sa chystam ist varit rezonator, pojdem spravit interier - dam kozenku ako tapacir dveri,kupil som potahy - ked bude komplet foto dodam :) a samozrejme aj zvuk s rezonatorom :)

A pojdem fesakovi vymenit servo olej :)...

Ale co ma este trapi a neminie je bohata zmes, takze to musim riesit + zadny brzdny valcek je asi K.O. a este pojdu nove rozvody dalsi mesiac...

Inak tie ziarovky su uplne skvele:).

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ty žárovky sou bomba.Mám také od elta H7 100w white v potkávačkách i dálkách a nemůžu si vynachválit.i životnost je dlouhá.Hlavně krásně vidíš na cestu a neoslňuješ.Jen tak dál a přidej foto

Odesláno

Tu je fotka parkovaciek, je to na prd, nemal som cas to fotit, dnes vecer sa to pokusim este nafotit, dal som tam vysokosvietive ledky - samozrejme BIELE ... Za modre pokuty dostavat nechcem a modre ma fakt kazdy :) ... Je to krasne ;) ... a robota na 5 minut

ASpon jedna fotecka :)

plan1.th.jpg

Takze dnes sa pripravujem na varenie rezonatoru namiesto katu - dovod ? Rozsypany kat a ma to strasny zvuk,tak spravime trosku vylepseny sound : (potom postnem aj zvuk - video)

plan3g.th.jpg

Dalej co dnes spravim je vymena oleja v serve - stary uz je strasne husty a ide hrozne tazko v minusovych teplotach volant teraz ide krasne. Uvidime ako pojde s novym :)

plan2i.th.jpg

Chcem dat dvere do kozenky, ale nebude to take jednoduche ako som si myslel, takze to dnes asi pojdem dat pani calunicke :) uvidim co s tym spravi ;). Zatial iba predne, kedze nie su €€€ ...

plan4.th.jpg

Zaciatkom februara pojdu nove rozvody - zrejme nove cidlo teploty chl.kvapaliny a nova lambda. No lambda sa asi odlozi aj na Marec ...

Odesláno

Takze RESULT :

Servo olej vymeneny, myslel som ze toje robota 10 min a prehuplo sa to skoro na hodku - preco ? Olej absolutne samovlone nevytiekol, bol taky zasraty ze mu bolo treba pomoct vzduchom ....

Vysledok ? Nad moje ocakavania , ide uplne lahucko ,krasne ... bomba !!!

Rezonator :

Vymena bola trosku zdlhavejsia ale nakoneic vsetko dobre dopadlo, auto ma konecne trochu normalny zvuk, pri normalnej jazde to ma len taky jemny hrubsi zvuk. Ked to presliapnema fakt nato dupnem tak to nema ziadny tuzerzsky zvuk ako z lesenarsej rury ale fakt krasny decentny zvuk ako sa patri :) taktiez zvuk nad moje ocakvania.

Vykon ? Neviem posudit, urcite to nieco na vykone dalo, ma to nieco doseba, uz len to ze motor na volnobeh nejde na 800ot. ale na 900+ :) to znamena ze fakt sa rychlejsie vyprazdnuju valce, este ked tam dam bavlnenu vlozku tak to bude super.

Nejake foto z montaze. SKoda ze som nechal dig. fotak doma, fotene mobilom :(

Priprava :

17012011082.th.jpg

17012011083.th.jpg

A FINITO :

17012011084.th.jpg17012011079.th.jpg

Video (zvuk) pridam co najskor sa bude dat,kedze na mojej laske sa opravuju zadne brzdy :) ...

[upravil dne 18/1/11 08:50 KapriQ]

[upravil dne 21/1/11 09:26 KapriQ]

Odesláno

Takze oprava zadnych brzd ma vysla na hodne draho - 150eur .. Komplet vymenene vsetko... co uz...

Zajtra sa mi snad podari uz nahodit nejake to videjko a dalsi mesiac by som chcel spravit audio..

Odesláno

Konecne navareny rezonator a nejake to videjko, ma to krasny zvuk ale na videu to nie je ono v reale to znie lepsie.

Ohodnotte sami

Z vonku, na mieste :

Sprint :

Z vnutra - sprint :

V reale to znie ovela lepsie ... Ani na fotaku to nezachytilo dobre zvuk ani na mobile a videokameru nemam:) tak aspon nieco :super

[upravil dne 25/1/11 06:05 KapriQ]

[upravil dne 25/1/11 12:34 KapriQ]

Odesláno

velmi pekne dakujem \"Dadadavid\"-ovi ktory ma do toho nahovoril, mas u mna na sraze pivko :super

S tou spotrebou este neviem,lebo teraz som tankoval ale blaznil som sa na aute :D vid. videa ... takze snad dalsi tyzden sa mi to podari :) ...

Ale v meste na tie moje 2kilometrove poskakovacky so studenym motorom budem mat asi stale spotrebu 16l :D

Odesláno

Tak tapacirovanie mi zabralo 2 tyzdne, ani som necakal ze to bude take zdlhave(Nikto u nas v meste to nevedel spravit,az nakoniec, volalaa...), zatial mam iba predne dvere nakolko som uplne out of money ...

Vyslo ma to na 30eur a to iba robota - kozenka 15€ + rucky ktore boli pvoodne sedej farby som strekol do ciernej...

ale myslim ze to stoji zato :

dvere1.th.jpgdvere2.th.jpgdvere3.th.jpgdvere4.th.jpg Tu je detail zakonecnia,dal som tam kabel :) vyzera to suprovo :)

Na auto to nahodim spolu s novou hudbou co som objednal, cakam na tieto repraciky ...

HERTZ DSK 165 - klasika + alpine = vyborny vyber ... + samozrejme tlmiace asfaltove platy !

Hertz DSK 165

dsk_165v.jpg

Alpine CDE 120r

CDE-120R.jpg

Odesláno

Su tam mensie chybycky krasy ale co uz,som rad ze to tam je lebo mi to u nas v meste fakt nikto nechcel spravit a verim ze s tym bolo vela roboty, zo spodu ide este jedna skrutka, je tam vyrezany otvor :) ... ale nie je to moc vidiet, potom dam foto ked bude namontovane repro a tapeci :P ... Dakujem inak som rad ze sa Vam paci

Odesláno

Po velkom boji som uspesne zapojil nove repraciky :) hra to suprovo, este nejaky mensi subik a bude to uplne super :) ...

Trapil som sa s tym 12 hodin co myslim ze je hodne :/ ... Tu je vysledok, snad stoji zato :) aspon nejake fotky ako to vyzera teraz v interieri ...

Fotky z tlmenia (musel som to riesit takto kedze som myslel ze mam dostatok materialu a nakoniec som prisiel ze ani nie :D )

Vyhybku na vyskovy repro som

dal do boku nad poistkovu skrinku :)

dsc01815s.th.jpg dsc01818t.th.jpg

Fotky interier :

*ja som proste detailista -> vid. AMBIPUR ! ::D

dsc01832qt.th.jpgdsc01831v.th.jpgdsc01830x.th.jpgdsc01829nu.th.jpgdsc01828jk.th.jpgdsc01827lh.th.jpgdsc01825cs.th.jpgdsc01824j.th.jpgdsc01823l.th.jpgdsc01822a.th.jpgdsc01821o.th.jpgdsc01819zv.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...