Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Hadra

A proč to tam je?? To jako přijedeš do kempu, postavíš stan, couvneš k němu autem a pustíš videodiskotéku??Tomuhle já nerozumím.:o

To určitě ne :bojim, stan by se tam už nevešel! :D:D:D

Odesláno

To je vůl........ježiši:D......Merline..možná by nebylo od věci koupit tu promítačku a vozit ne vozíku plátno....to by byla bomba.No a k tomu tu sračku co hraje v Olympii v Brně:D

Odesláno

no jo....ale já stejně pořád nechápu proč??? To je jako Show car asi teda beztak.Si mohl klidně koupit tu malou televizku za litr a taky by věděl co se děje na Nově.;)

Odesláno

Je to sice pěkný ale vlastně k ničemu. Ja uznávám monitory, dvd, playstationy atd. ale v rozumné instalaci. Ne tohle. Když člověk jede někam 300km daleko, tak je super když má jak zabavit děti a spolujezdce. Seděj a čuměj na pohádky, nebo mastěj nějaký hry a neotravujou a nejítaj po autě. Vždy? by se s timhe ani na tu dovolenou do kempu jet nedalo. Kam by se dal třeba tan stan.

Odesláno

Na Focusy dělají zahrádky:D.....ovšem na tohohle typa bych řekl, že si tam dá rakev, pořádně natuněnou...osm světel....strobo vpředu a vzadu a na bocích repráky.......teď mně napadá...takový to auto jak jezdí když je finále v hokeji třeba:)Proto to bude:P

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem destiny

třeba je to LCD otořné a když to zavřeš, tak se na něj můžeš koukat ve zpětném zrcátku :D

Dobrej nápad člověče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...