Hadra Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 A proč to tam je?? To jako přijedeš do kempu, postavíš stan, couvneš k němu autem a pustíš videodiskotéku??Tomuhle já nerozumím. Citovat
mk405 Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 bych se bál že mi ten sub to LCD rozmlátí když ho pustíš za jízdy (a máš zavřenej kufr:D):D:D Citovat
destiny Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 třeba je to LCD otořné a když to zavřeš, tak se na něj můžeš koukat ve zpětném zrcátku Citovat
Operator Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Hadra A proč to tam je?? To jako přijedeš do kempu, postavíš stan, couvneš k němu autem a pustíš videodiskotéku??Tomuhle já nerozumím. To určitě ne , stan by se tam už nevešel! :D:D Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 neni to Corsa? to je, kdy se chces koukat o dovolene na film Citovat
mk405 Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 jj, to je když chceš ona dovolené vydělat, v kempu pustíš film, vybereš prachy a zatímco jiní utrácí ty vyděláváš Citovat
Marlin Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 docela by me zajimalo, kdyz to pousti v tom kempu, jestli k tomu je i prostorovy zvuk :D:D Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 To je vůl........ježiši:D......Merline..možná by nebylo od věci koupit tu promítačku a vozit ne vozíku plátno....to by byla bomba.No a k tomu tu sračku co hraje v Olympii v Brně Citovat
Marlin Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 a jeste s sebou vozit diesel aregat, aby si mel kde brat proud co :D to uz rovnou za tim tahni prives od kamionu Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 no jo....ale já stejně pořád nechápu proč??? To je jako Show car asi teda beztak.Si mohl klidně koupit tu malou televizku za litr a taky by věděl co se děje na Nově. Citovat
Honza Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Je to sice pěkný ale vlastně k ničemu. Ja uznávám monitory, dvd, playstationy atd. ale v rozumné instalaci. Ne tohle. Když člověk jede někam 300km daleko, tak je super když má jak zabavit děti a spolujezdce. Seděj a čuměj na pohádky, nebo mastěj nějaký hry a neotravujou a nejítaj po autě. Vždy? by se s timhe ani na tu dovolenou do kempu jet nedalo. Kam by se dal třeba tan stan. Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Na Focusy dělají zahrádky:D.....ovšem na tohohle typa bych řekl, že si tam dá rakev, pořádně natuněnou...osm světel....strobo vpředu a vzadu a na bocích repráky.......teď mně napadá...takový to auto jak jezdí když je finále v hokeji třeba:)Proto to bude:P Citovat
white Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Napsán autorem destiny třeba je to LCD otořné a když to zavřeš, tak se na něj můžeš koukat ve zpětném zrcátku Dobrej nápad člověče. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.