Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, mam taky maly problem a to je ze ked vyberiem kluc zo zapalovnia tak radio mi este cca 2-3min hra a az potom sa vypne(auto prejde do eco modu). Viem ze vypnut sa to neda ale chcel by som vediet ci je nejaka moznost nastavit ten cas na co najnizsiu hodnotu. Dakujem

PS: Ide o Peugeot 206, 1.4HDi (8/2004)

Odesláno

Žiadna taká možnosť nie je. Dĺžka hrania závisí od stavu batérie. Keď napätie klesne pod určitú úroveň auto prejde do economy režimu. V lepších prípadoch je to aj pol hodiny.

Odesláno

Radio nieje original a ako otacam klucom z polohy 2-1 a potom kluc vytiahnem tak radio hra bez prerusenia, tzn otacanie klucom nema vplyv na to ci radio hra alebo nie. Az po uplynuti cca 2-3min bez kluca sa automaticky vypne. Mimochodom radio je Pioneer DEH 1100MP

[upravil dne 26/12/10 16:32 suprak555]

Odesláno

No pak bych řekl že je autoradio na 100% špatně zapojený když připojuješ neorigo radio tak potřebuješ přechodku mezi ISO konektor. Radio se ti zapne když nastartuješ protože auto začne dobijet akumulator(vyskočí z ECONOM MODu) a když auto chcípneš tak se autoradio vypne až po zapnutí ECO MODu doba záleží na stavu baterie normálně to je cca 30 min

Odesláno

no kdyby to měl jen přehozený tak mu to nuluje stanice tu přechodku nemužu nikde najít ale v principu jsuo to jen přehozený dráty

Ještě jen tak mimo když jsem se hrabal přes PP2000 v mojí 206 MUX r.v.2006 tak tam je funkce montáž neorigo rádia tak nevim co to přesne dělá

Odesláno

ta doba nejde nastavit 100% ale v tý dia je možnost přepnutí na neorigo radio ale co to dělá fakt nevim tady máš odkaz na to jak má bej zapojenej ten konektor při nejhoršim si vem to spínaný plus od ZAPALOVAČE to je nejednodušší

scenic.ic.cz/files/zapojeni+autoradia+ISO.doc

[upravil dne 26/12/10 17:18 bajza206 SW]

Odesláno

No to aj mna napadlo ako posledna moznost zeby som natiahol kabel priamo od zapalovania a problem by bol vyrieseny len nechcem zbytocne tahat dalsi kabel a rozoberat vsetky kryty aby som potom prisiel na to ze stacilo len nieco prehodit alebo to napichnut na diagnostiku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...