ChouLu Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Zdravim, dneska jsem opravoval podsviceni desky v milackovi a zjistil jsem ze hromada kontrolek jako je kontrola otevrenejch dveri nejsou osazeny zarovkou ani nesviti pokud tam nejakou dam,ale svetlo mi pri otevrenych dverich a jizde blika,takze myslim ze ten spinac tam bude, jen by me zajimalo zda by se to muselo aktivovat v ridici jednotce nebo to lze nejak resit? diky moc Citovat
ygnor206 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Chci to dělat taky,mám to samé akorád r.2000 jestli to jde aktivací v BSI nevím to zjistím až si zajedu na diagnostiku ke kolegovi ale i když to nepůjde tak to vyřeší drát:) Citovat
winco Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 tak potom dufam že date vedieť ako sa to da spraviť nebolo by odveci keby fungovali všetky kontrolky čo tam su, samozrejme tei čo fungovať maju zhaldiska vybavi a typu motora ne že by mi svitilo žhaveni pri benziňaku Citovat
ygnor206 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 winco - místo kontrolky žhavení si tam dej kontrolku se švestkou aby si věděl že když se ti rozsvítí tak že si máš zavdat lampu slivovice Citovat
winco Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 to je jaky fajny napad ale najskôr tu kontrolku spojazniť a potom to kolečko prelepim nečim ako je ta slivka nebo neco podbneho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.