Pheneus Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Ahojte, mam taky problem, kupil som od znameho komplet do 307cc sedadla s vyhrievynim. ie moje nemali vyhrievanie, ale na spodku podlahy co su kable tak tam bol volny konektor, ktory som zapojil ale nejdu mi vyhrievania sedadiel, skontroloval som poistnu skrinku ci tam mam poistku a je tam 20A poistka. tlacitka na sedankach sa ani neaktivuju. v PP2000 som hladal ze ci sa daju aktivovat cez pocitac a nastavoval som to v BSI ale nenasiel som moznost zapnutia alebo deaktivacie vyhrievania sedadiel. airbagy su testnute a funkcne bez poruch ale to prekliate vyhrievanie nejde. viete mi poradit? dik Citovat
Pheneus Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 jj fungovali, len neviem ako ich aktivovat alebo postupovat, ked moje neboli vyhrievane, a teraz mam aj poistku danu a nic. v diagonst. pristroji som nic nenasiel ani zapnut alebo vypnut tie sedadla. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Spíš by to chtělo zkontrolovat kabeláž, zda je všude natažena. Vyhřívání se v diagnostice nenastavuje. [upravil dne 24/12/10 23:31 HonzaZ] Citovat
wojtěch Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 zkus jestli tam jde 12V na ten kabel.. tím bych začal. Citovat
pp205 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 musi tam jit 12+ po nastartovani tusim ruzovej, stalejch 12+ modrej a jeden po nastartovani 12+ a samo ze - Citovat
Pheneus Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 dikes, tak to kuknem ci to tam vobec ide, chcem sa opytat ci aj v kozených sedadlach spolujazca ma byt detekcna vlozka, v mojom nevyhrievanom sedadle je, ale v tom kozenom vyhrievanom nieje, ci to tam mam odinstalovat alebo ako.koli tym pasom mozno to je pricina ze mi nejdu tie ohrevy :-/ dam vam zajtra vediet, stastne a vesele :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Když jsem si pořídil polokůži, tak tam také nebyla detekční zátěžové vložka. Neřeším to. Pokud by to bylo závislé na té vložce, tak by to asi ani v původním autě nefungovalo. Jedině ješte zkus aktivovat na dia vypnutí signalizace zapnutí pásu. Pošli mi VIN a já ti zjistím schéma zapojení vyhřívání. Citovat
Pheneus Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 84478134 tu su tie sisla z vin:-) Citovat
HonzaZ Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 OK, zítra na to mrknu. Teď už půjdu spát:papa Citovat
wojtěch Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 já mám kůži a tu detekci tam nemám.. (nebo oni nevím.. :-D) Citovat
Pheneus Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 Ahojte, no normalne nechapem, tak skontroloval som stavu ci mi do toho ide a ide tak ako je to popisane, ale ked je pichnuta poistka v poist. skrinke tak mi ani tie tlacidla nesvietia, a ked ju vytiahnem tak svietia. viete mi povedat kde je zrada? ja mam 2006 rocnik model cc facelift a neboli tam elektricke a dal som tam z 2003 bez faceliftu a tie su vyhrievane, konektory hned sadli ale ani za boha to nejde ta koza je studena a uz mi rit na nej mrzne :-)na vsetkych som nameral vyse 12v a jeden bol kostra su tam myslim teraz 4 kable na tom malom konektore zo ide do toho medreho casoveho rele. Citovat
Pheneus Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 skusal som urobit test BSI na vyhrievane sedadla, prd :-( skocilo mi furt na bsi a potom som to uz nenasiel :-/ 3 hodiny sme sedeli pri tom :_(:(:(:( Citovat
pp205 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 mi zalolej zkusim ti to vysvetlit :-) 774 299 483 Citovat
wojtěch Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 a to relé je dobré?? já ho měl špatné. v obou sedačkách Citovat
Pheneus Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 ahojte nafotil som konektory co su do toho mojho sedadla nestastneho, ked odpojim poistku s cislom 39 co je vyhrievanie sedadiel, tak po nastartovani mi svietia tie tlacitka, ale ak dam tu poistku spet, tak potom to uz nejde, sedadla su z verzia can van a ja mam can can moze to byt aj tym? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.