Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

potřeboval bych poradit. Po otečením klíčkem do polohy II se mi spustí ventilátor na chladiči. Do dnešního dne mi to nedělalo. Nevíte někdo jak to odstranit??? Hučení je poměrně nepříjemné.

Děkuji

Odesláno

Zkusím se na to podívat, zatím díky za radu.

Ten hnědý konektor na tělese termostatu je volně přístupný a nebo musím oddělat nějaký kryt.

Nikdy dříve jsem peugeota neměl tak vůbec nevím kde co je:myslim

Díky

PS:Nejprve jsem si myslel že ten ventilátor jenom odpojím ale po otevření kapoty jsem zjistil že nevím co bych měl odpojit a v pojistkách se taky nevyznám protože majitel co měl vůz předemnou jaksi strhnul plánek co jaká pojistka znamená.

Odesláno

jj nejspis spatne hnede cidlo, melo by byt volne pristupne a je nasroubovane do bloku motoru, na obrazku cislo 15, obj. cislo 1338 55

post-1213-14109614237648_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem zkusil odpojit oba konektory, viz. foto. bohužel ventilároty stále běží, teď mi to dělá hlavně po nastartování. Třeba dnes po nastartování neběžely, pak najednou se spustí a hned vypnout a takhle pořád dokola.

Nešlo by to zatím vyřadit z provozu vytažením pojistky??

V případě že ano, kterou pojistku bych měl vytáhnout.

post-33110-14109614243358_thumb.jpg

Odesláno

Ja som ti radil, aby si skontroloval, ci nemas zly kontakt na tom hnedom konektore.

Ak konektor odpojis a zapnes klucik, sahary sa maju rozbehnut, tak je to spravne.

BITRON (riadiaca skrinka sahar) to vtedy vyhodnoti ako chybovy stav a zapina sahary.

Nemas moznost niekde si pozicat dobry snimac a pripojit ho namiesto toho tvojho? Na skusku ho vobec netreba zakladat do auta, len napojit na konektor namiesto povodneho. Ak sahary stichnu, moze to byt sniamacom, Zmeral by som este odpory jedneho a druheho (ale pri rovnakej teplote !!!) a ak sa budu hodne lisit, vymenil by som ten tvoj.

EDIT:

Tu to mas celkom slusne vysvetlene ako funguju sahary (inak, tato linka je tu uz treti raz, mozno treba trosku aj hladat ;) )

[Edited on 28/12/10 20:58 miroja]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...