klimiii Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit. Po otečením klíčkem do polohy II se mi spustí ventilátor na chladiči. Do dnešního dne mi to nedělalo. Nevíte někdo jak to odstranit??? Hučení je poměrně nepříjemné. Děkuji Citovat
Ferry Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 motor, rok vyroby, ma to auto klimu nebo ne ? Citovat
klimiii Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Na to jsem úplně zapomněl. Peugeot 306 combi, rok výroby 1997, benzín 1.6, 65 kW. Klimatizace je manuální [upravil dne 24/12/10 10:22 klimiii] Citovat
miroja Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Skus skontrolovat,ci nemas zly kontak na termistore,ktrory riadi bitron. Je to hnedy konektor na telese termostatu. Citovat
klimiii Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 Zkusím se na to podívat, zatím díky za radu. Ten hnědý konektor na tělese termostatu je volně přístupný a nebo musím oddělat nějaký kryt. Nikdy dříve jsem peugeota neměl tak vůbec nevím kde co je:myslim Díky PS:Nejprve jsem si myslel že ten ventilátor jenom odpojím ale po otevření kapoty jsem zjistil že nevím co bych měl odpojit a v pojistkách se taky nevyznám protože majitel co měl vůz předemnou jaksi strhnul plánek co jaká pojistka znamená. Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 jj nejspis spatne hnede cidlo, melo by byt volne pristupne a je nasroubovane do bloku motoru, na obrazku cislo 15, obj. cislo 1338 55 Citovat
klimiii Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 tak jsem zkusil odpojit oba konektory, viz. foto. bohužel ventilároty stále běží, teď mi to dělá hlavně po nastartování. Třeba dnes po nastartování neběžely, pak najednou se spustí a hned vypnout a takhle pořád dokola. Nešlo by to zatím vyřadit z provozu vytažením pojistky?? V případě že ano, kterou pojistku bych měl vytáhnout. Citovat
miroja Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Ja som ti radil, aby si skontroloval, ci nemas zly kontakt na tom hnedom konektore. Ak konektor odpojis a zapnes klucik, sahary sa maju rozbehnut, tak je to spravne. BITRON (riadiaca skrinka sahar) to vtedy vyhodnoti ako chybovy stav a zapina sahary. Nemas moznost niekde si pozicat dobry snimac a pripojit ho namiesto toho tvojho? Na skusku ho vobec netreba zakladat do auta, len napojit na konektor namiesto povodneho. Ak sahary stichnu, moze to byt sniamacom, Zmeral by som este odpory jedneho a druheho (ale pri rovnakej teplote !!!) a ak sa budu hodne lisit, vymenil by som ten tvoj. EDIT: Tu to mas celkom slusne vysvetlene ako funguju sahary (inak, tato linka je tu uz treti raz, mozno treba trosku aj hladat ) [Edited on 28/12/10 20:58 miroja] Citovat
klimiii Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 Tak kontakt byl opravdu špatný, teď mi vše funguje jak má. Díky moc za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.