Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

stále zhasíná motor po sešlápnutí spojky

Recommended Posts

Odesláno

Pánové prosím o radu. Jedná se o motor 2.0 16V r.v. 97. Po brždění motorem a následném sešlápnutí spojky (např. pokus o podřazení při jízdě z kopce) okamžitě zhasne motor. Četl jsem toto fórum již několikrát. Mluvili jste zde o výměně snímače klikové hřídele. Snímač jsem tedy vyměnil. Bohužel závada stále trvá. 2x jsem navštívil servis kvůli napojení na diagnostiku. Opět bez výsledku, diagnostika žádnou závadu nenašla.

Děkuji

[upravil dne 27/12/10 19:28 Lukas534]

Odesláno

Pokud by ti k tomu ještě kolísaly otáčky na volnoběh - mohl by to být krokový motorek. Já vyměnil a je klid (jo a ještě zelené čidlo teploty - zhasínal mi motor v zimě...)

Odesláno

Mně se děje něco podobnýho, ale zatím, zaplaťpánbůh, bez toho chcípnutí, to se mi \"podařilo\" naposledy loni v zimě jednou. Zelený čidlo mám nový a krokáč by měl být taky relativně novej, otáčky nekolísaj, tak čekám, kdo na to příjde. :) Na snímač otáček klikové hřídele jsem taky sázel a chtěl vyměnit, ale když říkáš, že nic, tak nevim. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...