lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Nerad bych zde OT, nicméně určitě máš i vyzkoušeno jaké maximální kotouče narveš viď? Tejto otázke nechápem sory Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Jsem to asi blbě napsal, ale taky nelze snadno odpovědět. Jednoduše chci vyměnit běžné kotouče za nové spolu s novými brzdami (asi Brembo), tak jaký maximální rozměr tam dám, aby se vešly s tím, že budou použity 16kola. Nehledal jsem, asi to i najdu někde, ale jen tak se předběžně ptám. Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Tak to ty presne nepoviem nemám to odskúšané ale keď pohladáš niekde sa to tu nedávno riešilo na fóre Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Zkusím určitě. Ale jestli se v tom trochu vyznáš, jaké kotouče volit (značku), aby mi zároveň nezrujnovala a i tak byla zachována určitá kvalita (aby se nekroutily, vydržely). Brembo je kvalita, ale kompletní přestavba by předčila cenu auta Citovat
lacek206 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Ja budem dávať sériové rozmery ale komplet od značky EBC kotúče : Black Ultimax a obloženie : Green Stuff Citovat
lacek206 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Hoď mi konkrténí link, podívám se http://www.ebcbrzdy.sk/sk/ ;) Citovat
lacek206 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 btw máš někde fotky tvého auta? Tu vo fóre nie Citovat
lacek206 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Někde kde by jsi měl a mohl dát odkaz? Nemám teraz poruke žiadne fotky auta Citovat
MHS Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 má nekdo nejaký odkazy na koncovky vyfuku pro naftove motory?nasel sem jen jeden typ koncovek co je na diesel ale nejak se mi nelibi. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Zkusím určitě. Ale jestli se v tom trochu vyznáš, jaké kotouče volit (značku), aby mi zároveň nezrujnovala a i tak byla zachována určitá kvalita (aby se nekroutily, vydržely). Brembo je kvalita, ale kompletní přestavba by předčila cenu auta U mně by tě nezrouinovali ani třeba ATE.... Moje ceny jsou na netu jedny z nejnižších ... Klidně mi napiš SZ a můžeme se nějak domluvit ... Jinak k tematu, nějaké koncovky mám tady http://shop.navaseauta.cz/Vyfuky-a-prislusenstvi/Nerezove-koncovky/ ale není to můj hlavní artikl, takže výběr moc není ... :-/ Citovat
Vítek1 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 hele chlapi blbej dotaz ale da se takova ta chromova noha od stolu privarit k vyfuku? Citovat
chuck11 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 hele chlapi blbej dotaz ale da se takova ta chromova noha od stolu privarit k vyfuku? si děláš prdel ne?:o:o Citovat
Andreww Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Jako celá? Pochybuju, že to půjde, jelikož většina stolů má chrom nohy o tloušťce stěny asi jako papír a něco:roll Navíc při venkovním použití půjde chrom rychle dole. Citovat
Vítek1 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 jenom od zadniho tlumice kousek, nekdo me urval tu koncovou trubku a zbytek vyfuku je OK. Zadna tuning se me nelibi a mam v rodine stolare takze k tem noham mam docela pristup jen nevim jestli to tam pujde navarit. Nebo me poradte jinou hezkou trubku [upravil dne 2/3/11 21:43 Vítek1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.