Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem to asi blbě napsal, ale taky nelze snadno odpovědět. Jednoduše chci vyměnit běžné kotouče za nové spolu s novými brzdami (asi Brembo), tak jaký maximální rozměr tam dám, aby se vešly s tím, že budou použity 16kola. Nehledal jsem, asi to i najdu někde, ale jen tak se předběžně ptám.

Odesláno

Zkusím určitě. Ale jestli se v tom trochu vyznáš, jaké kotouče volit (značku), aby mi zároveň nezrujnovala a i tak byla zachována určitá kvalita (aby se nekroutily, vydržely). Brembo je kvalita, ale kompletní přestavba by předčila cenu auta :D

Odesláno

má nekdo nejaký odkazy na koncovky vyfuku pro naftove motory?nasel sem jen jeden typ koncovek co je na diesel ale nejak se mi nelibi.

Odesláno
Zkusím určitě. Ale jestli se v tom trochu vyznáš, jaké kotouče volit (značku), aby mi zároveň nezrujnovala a i tak byla zachována určitá kvalita (aby se nekroutily, vydržely). Brembo je kvalita, ale kompletní přestavba by předčila cenu auta :D

U mně by tě nezrouinovali ani třeba ATE.... Moje ceny jsou na netu jedny z nejnižších ... :aut Klidně mi napiš SZ a můžeme se nějak domluvit ... :)

Jinak k tematu, nějaké koncovky mám tady http://shop.navaseauta.cz/Vyfuky-a-prislusenstvi/Nerezove-koncovky/ ale není to můj hlavní artikl, takže výběr moc není ... :-/

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jako celá? :D Pochybuju, že to půjde, jelikož většina stolů má chrom nohy o tloušťce stěny asi jako papír a něco:roll Navíc při venkovním použití půjde chrom rychle dole.

Odesláno

jenom od zadniho tlumice kousek, nekdo me urval tu koncovou trubku a zbytek vyfuku je OK. Zadna tuning se me nelibi a mam v rodine stolare takze k tem noham mam docela pristup jen nevim jestli to tam pujde navarit. Nebo me poradte jinou hezkou trubku

[upravil dne 2/3/11 21:43 Vítek1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...