Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

světla 406 old vs. čočky --- projekt zastaven pro nedostatek času---

Recommended Posts

Odesláno

to Edison: jsem tu poměrně nový,teprve se rozkoukávám,ale zkusím to najít, neměl by to být snad problém :) a opět děkuji za tip :) p.s.ty jsi taky předělával na čočky?

Odesláno

jaaj tak potom skore uzdravenie. som fakt zvedavy ako to bude cele vyzerat a fungovat. a ci nebude slabsia svietivost,lebo ja osobne na 406 mam super svetla :) ale cocka je cocka :)

Odesláno

Viete mi povedat ci sa da nastavovat aj sklon luca.. Vcera som isiel v priatelkinom golfe IV a ma tam original xenony ale svietia jej do akehosi srdiecka alebo V-cka a pochopitelne nie je nic vidiet. Svetla musia byt vytiahnute uplne hore aby bolo nieco vidiet a pochopitelne potom vsetkych naokolo oslnuje..

Odesláno

Aha tak se omlouvám já myslel že čočky světlo oříznou do roviny a při pohledu z auta ho na pravé straně lámou nahoru pod ůhlem cca 120stupnů jakob do hodně otevřeného V

když koukám na fotky co sem dal čakom tak tam je vidět jak to světlo z čočky dělá V tak ted tada nevim

[upravil dne 8/1/11 20:26 bajza206 SW]

Odesláno

To by měl špatně seřízenou rovinu. Světlo je na levé straně vodorovné, na pravé jsou dvě možnosti: 1. klasicky se zvedá pod úhlem 15 st., 2. je tam takový zub v úhlu 45 st. a pokračující v nulovém sklonu světlometu. Povolená je i kombinace obojího. Viz EHK 98, resp. 112.

Odesláno

Tak ich treba potom riadne zostelovat.. Myslel som ze tam ma len prehodene svetla z ineho golfa ale asi to teda budu slavne tuning svetla :D Takze vravite ze by to zostelovat malo ist? A kde to vedia spravit?

Odesláno

Zdravim mam P-406,rv.97 a chcel by som na nu dat cire predne svetla ale nemozem najst stranku alebo obchod kde by som ich mohol zohnat ak niekdo o nejakom shope vie kde ich maju mohol by mi poradit? Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...