Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

světla 406 old vs. čočky --- projekt zastaven pro nedostatek času---

Recommended Posts

Odesláno

cakome, doufam, ze se na me nebudes zlobit,ze pouzijz tvoje vlakno,ale chci se zeptat,je tu nekdo, kdo ma bixenonovej set cocku, co se davamisto zarovky do paraboly, co nabizi treba bixenony.com? chtel bych vedet jak to sviti..jestli to za ty prachy stoji....

Odesláno

Je to CHINA... Označení HID a XENON a mnoho dalších má stejnou váhu, jako CE na jejich výrobcích. :-D

Btw, já píšu že jsem si objednal ŽÁROVKY. Ale těch 2,5kK se mi do mlhovek líbí.

[upravil dne 30.12.2010 16:25 Edison]

Odesláno
cakome, doufam, ze se na me nebudes zlobit,ze pouzijz tvoje vlakno,ale chci se zeptat,je tu nekdo, kdo ma bixenonovej set cocku, co se davamisto zarovky do paraboly, co nabizi treba bixenony.com? chtel bych vedet jak to sviti..jestli to za ty prachy stoji....

Kulíšek už nesežene? Volal jsi mu?

Odesláno

vcera jsme si psali, nedari se mu sehnat puvodni kontakt na toho cloveka, co mu to dodaval. jinak zase sem jsi rikal,ze sehnat to co ma edison je bez problemu,jen se to vsadi, nemusim nic rezat atd vid? tvuj bracha je stejne asi neproda ze?:D:D

Odesláno
vcera jsme si psali, nedari se mu sehnat puvodni kontakt na toho cloveka, co mu to dodaval. jinak zase sem jsi rikal,ze sehnat to co ma edison je bez problemu,jen se to vsadi, nemusim nic rezat atd vid? tvuj bracha je stejne asi neproda ze?:D:D

No to co má edison je řešení. Je to na tobě.

Brácha to neprodá, protože bych mu to ani nedovolil. Auto je stále moje :P

Odesláno

to je škoda že bych musel dělat i ty čočky ,ale taknějak jsem to čekal :) ,díky za vysvětlení...hold tak šikovnej nejspíš nejsem abych to předělal ba ty čočky :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...