majkii Odesláno 28. prosinec 2004 Odesláno 28. prosinec 2004 Čau lidi, koupil jsem parádního lvíčka v Brejku s najetejma 80tisícema lapiónama. Co bych měl všechno zkontrolovat ? Zatím mi připadá, že nemusím na nic sáhnout, je to netknutý, ale bojím se nějakého překvapení. Dík PS : Kolik by mne u Vašendy stála prohlídka a výměna oleje s filtrem ? Pozná se jestli není mrtvej rozvoďák ? Má to servisní knížku z NL a chybí tam jen razítko při 80tis km, s tím, že na computeru to ukazuje 9500 km do další servisní kontroly. Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Řemeny, rozvoďák, filtry, olej, zavěšení kol, řízení, tlumiče, těsnosti, diagnostika...... Citovat
marek 406 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Jestli to má skutečných 80t.km tak to gratuluju k dobrému kupu, protože bez závady to ještě vydrží hodně dlouho. Já mám r.v.2000 a naběháno 182 000km. Zatím celkem v pohodě, akorát výměna spojky a zadních kotoučů. Citovat
marek 406 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Z jakého města to máš. Já ho mám také z Holandska. Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Napsán autorem marek 406 Jestli to má skutečných 80t.km tak to gratuluju k dobrému kupu, protože bez závady to ještě vydrží hodně dlouho. Já mám r.v.2000 a naběháno 182 000km. Zatím celkem v pohodě, akorát výměna spojky a zadních kotoučů. Tu spojku si měnil v kolika (chápu, že to záleží na mnoha faktorech včetně stylu jízdy) ?. Dík Citovat
marek 406 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Hned jak jsem to dovezl, to měl 170000 km. Citovat
marek 406 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Co display, na sředové konzoli - pal.poč, nemáš tam chybějící body, ten sem hned taky měnil. Citovat
marek 406 Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Žádný odpovědi ?. Tak to pro dnešek balim. Tak zdarec Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Ne, ne. Všechno se mi zdá v cajku. Akorát když jsem ho přebíral, tak fungoval DO na klíči a jak jsem do něj sedl, tak to fungovat přestalo a musím to zvírat růčo (ještě, že centrál je alespoň funkční). Musim to dát opravit. Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Jo, mám velikou prosbu. Bylo by možné si od tebe zapůjčit manuál ? Mám jen NL, z čehož nepochopím ani jak vyměnit žárovku Stačil by mi i v Angličtině. Dík Citovat
Fx Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Manual je tady na strankach ke staremu modelu, ale 99% veci by melo byt shodnych (teda az na rozdily v jednotkach a tak, ale co do zakladu pouzivani nebo vymeny zarovek a pojistek tam najdes vse dulezite) Citovat
Radek V. Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 No, kdybych měl používat manuál k výměně žárovek, tak to radši svěřím servisu, nebo zručnému sousedovi.... Citovat
Fx Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 No ja nevim, jak ty, radku, ale u dnesnich modernich aut je vymena zarovky doporucena k svereni servisu, protoze kdyz prdne, je lepsi to dat rovnou i na diagnostiku. Stalo se mi u Laguny, ze prdla zarovka a pritom odesla RJ... Citovat
Radek V. Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 No já doposud jsem si měnil žárovky sám a bez problému......teda zatím;) Citovat
Fx Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 No samozrejme, ja uz na 406ce taky menil (tusim dvakrat), ale tohle je proste takovy to doporuceni z manualu, znate to... no a vzhledem k tomu, co se mi stalo s tou Lagunou (mezi nama, to auto bylo asi hroznej pekac, bylo to z pujcovny ve Francii a kdyz jsem zaparkoval na parkovisti u more, tak tam neco navlhlo a zacly okynka tancovat nahoru a dolu... no proste vtipna kara ) Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. leden 2005 Odesláno 1. leden 2005 Teď jse poprvé měnil žárovky za OSRAM Silverstar (mimochodem doporučuju - šajněj až to není protijedoucím příjemný ). No a byl to porod. K tý v pravo u baterky sem se vůbec nemohl dostat. Když jsem chtěl splnit přání výrobce nešahat na skleněnou část, tak to bylo fakt hustý. A to ani nepočítám to, že jsem si nevšiml toho zářezu na žárovce podle kterýho se vsunuje do objímky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.