libaplodik Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ahoj. Chtěl bych Vás požádat o radu. Mám problém ze starterem,když chci nastartovat tak se mi starter nechce rozběhnout,jen to začne bzučet,tak hnet vypnu zapalování a zkusím znovu a to pak už bez problému nastartuji.Nevíte čím to bude,jestli je v čudu starter,nebo cívka nebo tak něco.Kdyby byl teda v čudu starter kolik si mám připravit peněz na nový,nebo se snat dá s repasovat.Mám 407 SW 2.0 HDI r.v.2004 Předem děkuji za názory a za rady. Libor. Citovat
libaplodik Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 Tak jsem pročítal dál a zjistil že teda starter kolem 10 tis a repas jde.Takže myslíte vymontovat a nechat s repasovat??? když je motor teplí,tak to bez problému jde. Citovat
MINI Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 vymontovat starter a vycistit kontakty na cievke startera,ked bude von prekontroluj ho cely a vycisti Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Tak jsem pročítal dál a zjistil že teda starter kolem 10 tis a repas jde.Takže myslíte vymontovat a nechat s repasovat??? když je motor teplí,tak to bez problému jde. Ahoj v autokelly je starline za 4800kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.